Eerder dit jaar kondigden het Comité van de Kop, Gent Jazz en cultuurcentrum De Spil nog samen de zesde editie van RSL Jazz aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Eerder dit jaar kondigden het Comité van de Kop, Gent Jazz en cultuurcentrum De Spil nog samen de zesde editie van RSL Jazz aan. © Sam Vanacker

Organisatie RSL Jazz bekijkt hoe het verder moet na faillissement organisatie achter Gent Jazz : “Werkten nauw samen op vlak van programmatie”

RoeselareDe vzw achter Gent Jazz is failliet en dat is geen goed nieuws voor RSL Jazz dat jaarlijks in Roeselare plaatsvindt. De organisatoren van dat festival werken al sinds dag één nauw samen met het team van Gent Jazz. De voorbereidingen voor RSL JAZZ 2023 zijn dan wel al gestart, de partners zitten volgende week samen om te bekijken hoe het nu verder moet.

  1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
    Gouden Cross

    1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

    Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.