Illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratie © rv

Op deze 21 locaties worden volgende week snelheidsboetes uitgedeeld

Roeselare/Izegem/HoogledePolitiezone Riho kondigt voor de komende week niet minder dan 21 snelheidscontroles aan. Ontdek hier waar snelheidsduivels op de bon worden geslingerd.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Kleine Brooklyn Delaere (4) verliest strijd tegen kanker: “We dachten dat hij genezen was, maar tijdens een controle bleek de tumor terug”
  PREMIUM

  Kleine Brooklyn Delaere (4) verliest strijd tegen kanker: “We dachten dat hij genezen was, maar tijdens een controle bleek de tumor terug”

  Brooklyn Delaere, het vierjarige zoontje van Hoogledenaar Ash Delaere, is vorige week in Chicago overleden na een lange strijd tegen kanker. Ash zette eerder verschillende acties op poten om de dure behandeling van de jongen te bekostigen. “Hij had gevochten als een leeuw en die vechtlust had geloond”, vertelt de ontroostbare vader. “Totdat...”
  Roeselare