Op vraag van en samen met de Roemeense gemeenschap in Roeselare lanceerde ARhus een collectie boeken voor volwassenen in het Roemeens.
Volledig scherm
Op vraag van en samen met de Roemeense gemeenschap in Roeselare lanceerde ARhus een collectie boeken voor volwassenen in het Roemeens. © CDR

Ook Roemeense gemeenschap komt nu aan z’n trekken in ARhus

RoeselareARhus greep zondag de Europese Dag van de Talen aan om samen met enkele leden vanuit de Roemeense gemeenschap in Roeselare, de nieuwe Roemeense boekencollectie voor volwassenen voor te stellen.

  1. Cadeautjes shoppen en wijn proeven bij Oxfam Wereldwinkel
    Roeselare

    Cadeautjes shoppen en wijn proeven bij Oxfam Wereldwin­kel

    Oxfam Wereldwinkel in de Noordstraat transformeert van zaterdag 10 december tot eindejaar in een cadeauhuis. Het gamma wordt tijdelijk uitgebreid met extra artikelen uit het Zuiden, maar ook de vertrouwde bamboosokken van Thought, kruidenpakketjes van De Kruiderie, producten van Natuurpunt, 11.11.11 en wenskaarten van Unicef blijven in de aanbieding. Daarnaast is er op zaterdag 17 december van 13.30 tot 18 uur de jaarlijkse wijnproeverij, waar Gido Van Imschoot al jouw wijnvragen beantwoordt. De winkel is tijdens de eindejaarsperiode elke dag open van 9 tot 18 uur. Bestellen kan ook via de webshop. Thuislevering is mogelijk.