De 20 werknemers die gisteren aanwezig waren in het restaurant in Roeselare, van poetshulp tot chef-kok.
Volledig scherm
PREMIUM
De 20 werknemers die gisteren aanwezig waren in het restaurant in Roeselare, van poetshulp tot chef-kok. © Florian Van Eenoo Photo News

Ook drie sterren voor diversiteit: helft van keukenteam Boury is geen Belg

RoeselareRestaurant Boury werd maandag opgewaardeerd met een derde Michelinster en sindsdien hebben zich al ruim 50 stagiairs uit alle hoeken van de wereld aangemeld om ervaring op te doen in de keuken van chef Tim. De crème de la crème van de ‘Boury Academy’ kan doorstromen naar het vaste keukenteam, waar 14 van de 26 medewerkers geen Belg zijn.

  1. Overal uren aanschuiven aan autokeuringen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”
    Play
    West-Vlaanderen

    Overal uren aanschui­ven aan autokeurin­gen in West-Vlaanderen vanochtend: “Nationale instanties moeten in actie schieten, want dit is niet vol te houden”

    “Kom niet vrijdag”, riep gedelegeerd bestuurder Ignace Van Overbeke van KM Keuringsbureau Motorvoertuigen op. Een oproep die in dovemansoren valt. Er was aan alle autokeuringen flink wat chaos, want je kon vandaag ook in West-Vlaanderen voor het eerst zonder afspraak komen. De wachtrijen aan alle keuringscentra in de provincie werd zelfs afgesloten.