De verkeershinder is gelinkt aan de realisatie van een nieuwe fietsenstalling aan het station die deze op de foto vervangt.
Volledig scherm
De verkeershinder is gelinkt aan de realisatie van een nieuwe fietsenstalling aan het station die deze op de foto vervangt. © CDR

Ochtendlijke verkeershinder aan station door gieten van beton voor nieuwe fietsenstalling

 1. Roeselarenaar Angelo Paravizzini wordt volgend seizoen hoofd van de technische staf bij FC Mandel United: “Een mooie en nieuwe uitdaging”
  PREMIUM
  Voetbal eerste nationale

  Roeselaren­aar Angelo Paravizzi­ni wordt volgend seizoen hoofd van de technische staf bij FC Mandel United: “Een mooie en nieuwe uitdaging”

  FC Mandel United zet op het einde van het seizoen de samenwerking met coach Mikael Turi stop en stelde Roeselarenaar Angelo Paravzzini aan als hoofd van de technische staf. Paravizzini tekende in de Skyline Arena een contract van drie jaar en zal dus de komende jaren de nieuwe sportieve lijnen van FC Mandel United moeten uittekenen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Vzw Victor opent Autitheek West-Vlaanderen: "Want het vinden van geschikte en betrouwbare informatie rond autisme is vaak een hele zoektocht"

  Vzw Victor opent Autitheek West-Vlaanderen: "Want het vinden van geschikte en betrouwba­re informatie rond autisme is vaak een hele zoektocht"

  Vzw Victor, de thuisbegeleidingsdienst voor personen met autisme en hun gezin, pakt uit met de Autitheek West-Vlaanderen. Dit nieuw informatiecentrum over autisme en autisme gerelateerde onderwerpen is ondergebracht in de nieuwe thuis van de vzw langs de Iepersestraat in Roeselare en voor iedereen toegankelijk. “We bieden naast boeken ook sensorisch materiaal en educatieve hulpmiddelen aan om uit te testen”, aldus het team van vzw Victor.
  Roeselare