Hannelore Pyckavet en Christophe Coevoet maakten al werk van een tweede kamer in hun B&B. Een derde en een vierde kamer zitten in de pijplijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Hannelore Pyckavet en Christophe Coevoet maakten al werk van een tweede kamer in hun B&B. Een derde en een vierde kamer zitten in de pijplijn. © Maxime Petit

Nu al twee kamers in B&B Rêveries, straks wellicht nog meer: “Nog steeds vinden gasten de weg door onze deelname aan Huizenjacht”

RoeselareEen bed and breakfast openen in volle coronacrisis leek exact een jaar geleden een bijzonder gewaagde zet. Maar het is exact wat Christoph Coevoet en Hannelore Pyckavet deden op het Beitemse platteland. Al snel moest het koppel heel wat gasten weigeren en waren ze genoodzaakt om te investeren in een tweede kamer. Nu maken ze zelfs al plannen om ook werk te maken van een derde en een vierde kamer.

 1. Vrienden Roeselaarse Carré Français confronteren kinderen met oorlogsverleden Kasteel van Rumbeke: “Herinneren is zo belangrijk want fouten die we vergeten kunnen we opnieuw maken”
  Roeselare

  Vrienden Roeselaar­se Carré Français confronte­ren kinderen met oorlogsver­le­den Kasteel van Rumbeke: “Herinneren is zo belangrijk want fouten die we vergeten kunnen we opnieuw maken”

  De Vrienden Roeselaarse Carré Français (VRCF) dompelde vrijdagochtend een 50-tal leerlingen van stedelijke basisschool De Vlieger onder in het oorlogsverleden van het Kasteel van Rumbeke. Met het innovatieve project ‘Blijven Herinneren…’ wil de VRCF de jeugd en hun (groot)ouders sensibiliseren om de gruwelen van de oorlog nooit te vergeten.
 2. Roeselare heeft na uitschakeling in beker oplapwerk voor de topper in Maaseik: “Vooruit blijven kijken”
  Volleybal Beker van België

  Roeselare heeft na uitschake­ling in beker oplapwerk voor de topper in Maaseik: “Vooruit blijven kijken”

  Knack Roeselare zal dit seizoen geen zevende bekeroverwinning op rij boeken. De ploeg van trainer Steven Vanmedegael botste woensdag op een sterk Menen dat verrassend kwam winnen in de Tomabelhal. Een nederlaag komt nooit gelegen, maar de bekeruitschakeling is allerminst een goede voorbereiding op de topper in Maaseik en de start van de Europese competitie. De sportieve staf heeft oplapwerk.
 3. “Eerbetoon aan alle verdwenen Belgische brouwerijen”: Zwaan 9 brengt met 1730 bier gerijpt op Calvadosvaten op de markt
  PREMIUM
  Roeselare

  “Eerbetoon aan alle verdwenen Belgische brouwerij­en”: Zwaan 9 brengt met 1730 bier gerijpt op Calvadosva­ten op de markt

  Bierfirma Zwaan 9 lanceert 1730, een nieuw biertje dat acht maanden op een Calvadosvat heeft gerijpt. Bert Soete, Rik Vanblaere en Patrick Decock creëerden het exclusieve brouwsel, waarvan maar 500 flesjes van 75 centiliter beschikbaar zijn. Het is een eerbetoon aan alle verdwenen brouwerijen in België, waaronder ook die van hun eigen voorouders. “Wie 1730 al proefde, noemt het biertje ons meesterwerk”, glundert Vanblaere.