Vijf verdachten verschenen geboeid voor de rechter.
Volledig scherm
Vijf verdachten verschenen geboeid voor de rechter. © iStock

Notoire drugsverslaafden riskeren opnieuw tot drie jaar cel voor dealen

Zeven notoire drugsverslaafden uit Roeselare en Alveringem riskeren een tot drie jaar cel voor bezit en verkoop van speed. Samen verzamelden ze de voorbije jaren negentien veroordelingen voor inbreuken op de drugswet. Vijf van hen verblijven op vandaag in de cel in voorhechtenis.

 1. Uitbreiding en makeover voor Rozenblauw tijdens coronasluiting: “Zo vermijden om in de toekomst nog eens enkele weken te moeten sluiten door werken”
  Rumbeke

  Uitbrei­ding en makeover voor Rozenblauw tijdens coronaslui­ting: “Zo vermijden om in de toekomst nog eens enkele weken te moeten sluiten door werken”

  Alle hens aan dek bij Rozenblauw. Niet door de heropening van de winkels, maar door de grondige verbouwingen. Zaakvoerster Heidi Vandaele greep de verplichte sluiting aan om haar winkel gespecialiseerd in baby- en kinderkledij, geschenkjes en gepersonaliseerde textielartikelen drastisch uit te breiden. Ze hoopt op vrijdag de eerste klanten opnieuw te ontvangen in haar volledig vernieuwde winkel langs de Vijfwegenstraat.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!