De huidige stek van Hanssens in de Kachtemsestraat.
Volledig scherm
De huidige stek van Hanssens in de Kachtemsestraat. © Google Street View

Nieuwe naam en uitvalsbasis voor Hanssens Telecom

Telecombedrijf Hanssens Telecom in de Kachtemsestraat wijzigt zijn naam naar Hanssens met als baseline ‘beyond telecom’. “Want we zijn meer dan een bedrijf dat telefooncentrales installeert en lijnen aansluit. We helpen organisaties met de nieuwe manier van werken”, zegt algemeen directeur Philippe Hanssens. 

 1. Extra terrassen en gratis kelnersopleiding voor jongeren en werkzoekenden: Roeselare reikt horeca helpende hand in aanloop naar heropening terrassen
  Roeselare

  Extra terrassen en gratis kelnersop­lei­ding voor jongeren en werkzoeken­den: Roeselare reikt horeca helpende hand in aanloop naar heropening terrassen

  Stad Roeselare ontvouwt haar plannen om de horeca te ondersteunen bij de heropening van de terrassen op 8 mei. De stad stelt zich soepel op bij de plaatsing van terrassen. Zo is er nu al 1.300 vierkante meter extra vergund. Daarnaast wil de stad jongeren en werkzoekenden motiveren om de Roeselaarse horeca bij te springen als het te druk wordt. Geïnteresseerden mogen rekenen op een gratis kelnersopleiding.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid