Olivier Dedrie, Eddy Leenknegt, Bart Cappan, Hubert Vervisch en Anthony Verhaeghe blazen de Westlaanpromenade nieuw leven in.
Volledig scherm
Olivier Dedrie, Eddy Leenknegt, Bart Cappan, Hubert Vervisch en Anthony Verhaeghe blazen de Westlaanpromenade nieuw leven in. © RV

Nieuw bestuur blaast Westlaanpromenade nieuw leven in: “West- en Noordlaan nog beter maken voor de klant”

RoeselareDe Westlaanpromenade is terug van weggeweest. Vijf jaar nadat het toenmalige bestuur er de brui aan gaf, is een vernieuwde ploeg er klaar voor om de gezamenlijke opendeur van de handelaars in de Roeselaarse West- en Noordlaan nieuw leven in te blazen. De 21ste editie, en de eerste in de nieuwe stijl, wordt georganiseerd op zondag 9 oktober.

  1. Plaatselijk eenrichtingsverkeer in Biezenstraat door nutwerken
    Roeselare

    Plaatse­lijk eenrich­tings­ver­keer in Biezen­straat door nutwerken

    In de Biezenstraat zijn er nutsmaatschappijen aan het werk en dat heeft de rest van deze week impact op het verkeer. Op drie plaatsen moet er een oversteek gemaakt worden met kabels en leidingen waarbij de rijweg gekruist moet worden. Hierdoor geldt er vanaf vandaag, woensdag 7 december, tot en met vrijdag 9 december plaatselijk eenrichtingsverkeer in de richting van de Honzebroekstraat. Ter hoogte van de eerste twee oversteken is er een kort omleiding via de Torteldreef, de Diswegel en de Reigerstraat. Aan de derde oversteek die gerealiseerd wordt, moet je een blokje om via de Fazanten- , Kwartel en Torteldreef.