Johan Deweer, Dominique Steyaert en Louis-Philippe Deweer van 't Groendal voor de nieuwbouw.
Volledig scherm
Johan Deweer, Dominique Steyaert en Louis-Philippe Deweer van 't Groendal voor de nieuwbouw. © Joke Couvreur

Negen medailles voor Kaasboerderij 't Groendal

RUMBEKEKaasboerderij 't Groendal werd met negen medailles de grootste Belgische winnaar op de World Cheese Awards, de Oscars van de kaaswereld.

 1. Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkampioen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”
  PREMIUM
  Oostrozebeke

  Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkam­pi­oen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”

  Luttele seconden nadat Remco Evenepoel in Wollongong als wereldkampioen over de finishlijn reed kreeg hij al een hartelijke knuffel van Chris ‘Foxie’ De Vos. De Oostrozebeekse verzorger van Belgian Cycling volgt hem en zijn teamgenoten al enkele jaren en genoot samen met hem van zijn glorieuze overwinning en van “twee fantastische wielerweken” Down Under.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 3. Fietsrekken aan station verhuizen voor realisatie nieuwe stalling
  Roeselare

  Fietsrek­ken aan station verhuizen voor realisatie nieuwe stalling

  De fietsrekken aan de achterkant van het Roeselaarse station krijgen tijdelijk een andere plaats. Vanaf woensdag vind je ze naast de sportkooi en aan de fonteinen. Zo kan een nieuwe, uitgebreidere fietsenstalling aangelegd worden die plaats biedt aan duizend fietsen, blue-bikes en bakfietsen. Achtergebleven weesfietsen zullen na drie weken weggenomen worden en naar Ecovelo gebracht worden, waar ze kunnen opgehaald worden.
 4. Man (50) deels door de knieën na aanvullend onderzoek over uit de hand gelopen TikTok-date: “En toch heb ik haar niet geslagen”
  Roeselare

  Man (50) deels door de knieën na aanvullend onderzoek over uit de hand gelopen Tik­Tok-da­te: “En toch heb ik haar niet geslagen”

  Een 50-jarige man uit Roeselare riskeert 12 maanden cel omdat hij zijn lief die hij leerde kennen op TikTok verschillende keren zwaar zou geslagen hebben. De Roeselarenaar, die geen onbekende is voor het gerecht, ontkent alle aantijgingen en zei dat hij ze zelfs nooit had gezien. Uit aanvullend onderzoek blijkt nu dat de vrouw wel degelijk aanwezig was in zijn woning. “Maar ik heb haar niet geslagen”, houdt de man vol.