Curd Neyrinck in zijn functie als korpschef bij de politie van de zone Riho.
Volledig scherm
Curd Neyrinck in zijn functie als korpschef bij de politie van de zone Riho. © Henk Deleu

Na amper week trekt korpschef Curd Neyrinck ontslag als voorzitter van tennisclub Rumbeke weer in

RumbekeAmper een week nadat hij aankondigde te zullen stoppen als voorzitter van tennisclub TC Rumbeke heeft Curd Neyrinck (59) zijn ontslag weer ingetrokken.

 1. Dovy Natourcriterium herdenkt slachtoffers noodweer en prijst vaccinatievrijwilligers: “Kracht van de koers, de vrijwilligers en de solidariteit”
  Roeselare

  Dovy Natourcri­te­ri­um herdenkt slachtof­fers noodweer en prijst vaccinatie­vrij­wil­li­gers: “Kracht van de koers, de vrijwilli­gers en de solidari­teit”

  Het elfde Dovy Natourcriterium, gewonnen door groene trui Mark Cavendish, zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als de warmste editie tot nu toe. Niet alleen door de zomerse temperaturen, maar eveneens dankzij een beklijvende minuut stilte om de slachtoffers van het recente noodweer te herdenken en een symbolisch dankjewel aan de vele vrijwilligers in het vaccinatiecentrum door één van hen het startschot te laten geven.
 2. Te Deum en Stan Van Samang op nationale feestdag
  Roeselare

  Te Deum en Stan Van Samang op nationale feestdag

  Ter gelegenheid van de nationale feestdag op woensdag 21 juli organiseert de Verbroedering van Vaderlandslievende Verenigingen Roeselare (VVVR) een plechtigheid als hulde aan onze vorsten en onze monarchie. Om 11 uur is er het traditionele Te Deum in de Sint-Michielskerk waar ook het volkslied wordt gebracht. Aansluitend gaat het richting Botermarkt voor de groet aan de nationale vlag met toespraken van Geert Messiaen, voorzitter van de VVVR, en schepen Dirk Lievens (CD&V), gevolgd door het blazen van het ‘Te Velde’. Tijdens de plechtigheid zijn de coronamaatregelen van toepassing, draag een mondmasker en houd voldoende afstand.