De wegversmalling in de Maria's Lindestraat is een van de zaken waar de voorbije jaren nogal wat discussie over was.
Volledig scherm
De wegversmalling in de Maria's Lindestraat is een van de zaken waar de voorbije jaren nogal wat discussie over was. © CDR

N-VA wil dat elke Rumbekenaar zijn zegje kan doen over nieuw circulatieplan

RumbekeOppositiepartij N-VA vindt de aanpak van het circulatieplan in Rumbeke hemeltergend. Er waren al enkele participatiemomenten met een burgerpanel, maar N-VA vindt dit onvoldoende. Tijdens de gemeenteraadszitting maandagavond vragen ze de bestuursmeerderheid om alle Rumbekenaren de kans te geven deel te nemen aan het debat.

 1. Schoonheidsinstituut Glamish voortaan in Noordstraat: “Nu ook met winkel waar we enkel het beste verkopen”
  Roeselare

  Schoon­heids­in­sti­tuut Glamish voortaan in Noord­straat: “Nu ook met winkel waar we enkel het beste verkopen”

  Net voor de niet-medische contactberoepen weer aan de slag konden, verhuisde Evelyn Vandeputte haar schoonheidsinstituut Glamish naar de Noordstraat 68 in Roeselare. Hiermee ziet ze een tweevoudige droom in vervulling gaan: een locatie in het hart van Roeselare én een eigen winkel naast haar instituut. “De reacties zijn enorm positief. Op dag één mocht ik onmiddellijk al enkele nieuwe klanten verwelkomen”, aldus een razend enthousiaste Evelyn.
 2. Koers zonder publiek? G.P. Monseré bewijst dat het kan
  Roeselare/Hooglede

  Koers zonder publiek? G.P. Monseré bewijst dat het kan

  Wat vorig weekend bijzonder moeilijk bleek tijdens de doortocht van Kuurne-Brussel-Kuurne in Kortrijk, lukte zondag feilloos in Roeselare. Langs het parcours van de 10de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré daagde amper publiek op. Alle middelen, van affiches tot gemeenschapswachten, werden ingezet en met succes. “Ik wist dat na Kuurne-Brussel-Kuurne alle ogen vandaag op Roeselare zouden gericht zijn en ben superblij dat alles vlekkeloos verlopen is”, reageert Rino Vandromme, voorzitter van KWC De Mandelzonen die de wedstrijd organiseert.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan