MSKA liet zich inspireren door The Masked Singer.
Volledig scherm
MSKA liet zich inspireren door The Masked Singer. © VTM

MSKA zoekt ‘The Masked Writer’

RoeselareDe bakkerijafdeling van het MSKA langs de Groenestraat organiseert een ludieke wedstrijd waarvoor ze inspiratie vonden bij het VTM-programma The Masked Singer. MSKA zoekt namelijk naar... The Masked Writer.

 1. Steeds meer leerlingen beginnen aan secundair onderwijs zonder getuigschrift basisonderwijs: “We moeten zorgen voor méér ondersteuning in de klas”
  West-Vlaanderen

  Steeds meer leerlingen beginnen aan secundair onderwijs zonder getuig­schrift basisonder­wijs: “We moeten zorgen voor méér ondersteu­ning in de klas”

  In de provincie West-Vlaanderen steeg het aantal leerlingen dat aan het secundair onderwijs begint zonder getuigschrift lager onderwijs in 4 jaar tijd met maar liefst 95,45 procent. “Een eenduidige verklaring is er daarvoor niet, maar het is een trend die zorgen baart”, zegt volksvertegenwoordiger Loes Vandromme (CD&V).
 2. Sloop ACV veroorzaakt verkeershinder
  Roeselare

  Sloop ACV veroor­zaakt verkeers­hin­der

  Het ACV maakt langs de Henri Horriestraat werk van een nieuw kantoorcomplex. Maar vooraleer de nieuwbouw kan verrijzen, worden momenteel de oude gebouwen gesloopt. In de week van 25 januari tot en met 29 januari zullen de gebouwen aan de straatzijde worden afgebroken. Om dat op een veilige en vlotte manier te laten verlopen, zal er in de Henri Horriestraat eenrichtingsverkeer voorzien worden vanaf het kruispunt met de Hendrik Consciencestraat. Doorgaand verkeer zal steeds mogelijk zijn. Het zal niet toegelaten zijn om de parking van de Munt te verlaten in de richting van de Hendrik Consciencestraat.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter