Leerlingen Maris Vandenbroucke, Jana Delchambre en Jeremy Gadek zijn trots op hun creaties.
Volledig scherm
Leerlingen Maris Vandenbroucke, Jana Delchambre en Jeremy Gadek zijn trots op hun creaties. © Maxime Petit

MSKA supportert voor de Rode Duivels met tricolore zoetigheden

RoeselareDe Rode Duivels eten dezer dagen wellicht niet om het eender wat, maar dat hun supporters dankzij de leerlingen van de bakkerijopleiding van het MSKA zullen smullen is een feit. Vrijdag staken ze KroKAnt, hun winkel op campus Groenestraat, in de Belgische kleuren en verkochten ze allerlei tricolore zoetigheden.

 1. Natuurpunt Mandelstreke organiseert werkdag in De Kleiputten
  Rumbeke

  Natuurpunt Mandelstre­ke organi­seert werkdag in De Kleiputten

  Natuurpunt Mandelstreke organiseert, na een jaartje coronapauze, op zaterdag 7 augustus een zomerwerkdag in De Kleiputten. Graven, maaien, snoeien, nestkasten controleren, rietmaaisel afvoeren en takkenwallen bijvullen, het staat allemaal op de agenda en veel helpende handen zijn dan ook nodig. Natuurpunt voorziet al het werkgerief, stevige werkhandschoenen inbegrepen, en zorgt ’s middags ook voor een smakelijke picknick. De werkdag start om 9 uur en, als de omstandigheden het toelaten, deze wordt tegen 16 uur afgesloten met een barbecue en een buffet van groenten. Plaats van afspraak is ’s morgens op de parking van ‘De Kleiputten’ in de Babilliestraat. Inschrijven voor de werkdag doe je hier.
 2. Roeselare Rangers schreeuwen Red Lions naar goud: “Geweldige reclame voor de sport! Dit zal zeker extra leden opleveren”
  Roeselare

  Roeselare Rangers schreeuwen Red Lions naar goud: “Geweldige reclame voor de sport! Dit zal zeker extra leden opleveren”

  Na een bloedstollende wedstrijd hebben zo’n 75 spelers, ouders, bestuursleden en sympathisanten van hockeyclub Roeselare Rangers donderdagmiddag vanuit hun kantine gezien hoe de Red Lions olympisch goud hebben gepakt. De euforie bij de club is groot. “De sport zit enorm in de lift, maar net daardoor hebben wij echt nood aan een tweede veld”, zegt penningmeester Dieter De Groote.