Het bestuur van de TBR Rallysprint met vooraan Rik Clinckemaillie, Johan Vyaene, Lieven Dutry, Bart de Clercq, Dirk Casteleyn. en achteraan Donald Six, Hans Degryse en Luc Callewaert.
Volledig scherm
Het bestuur van de TBR Rallysprint met vooraan Rik Clinckemaillie, Johan Vyaene, Lieven Dutry, Bart de Clercq, Dirk Casteleyn. en achteraan Donald Six, Hans Degryse en Luc Callewaert. © Joke Couvreur

Motul TBR Rallysprint klaar voor vierde editie: “Dankzij publiekspunt concentreren we de toeschouwers en voorkomen we schade aan de landbouwgewassen”

Veiligheid en overlast voorkomen, staan voorop bij de vierde editie van de Motul TBR Rallysprint op zondag 14 juli. Niet alleen moet een centraal publiekspunt de schade aan de gewassen op de akkers langs het parcours beperken, ook worden extra maatregelen genomen nadat er vorig jaar een elektriciteitspaal werd aangereden, waardoor de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd.

0 reacties

  1. Smartphonespel stuurt je op spannende zoektocht door Roeselare
    Roeselare

    Smartphone­spel stuurt je op spannende zoektocht door Roeselare

    Nog tot eind augustus nemen CC De Spil, Open Doek, de koepelorganisatie voor amateurtheater in Vlaanderen en Brussel, en appontwikkelaar Toyfoo je samen mee op een interactieve zoektocht door de stad aan de hand van een smartphonespel. ‘Het genootschap van de vreemde vogels’ is een spannende zoektocht naar de waarheid. Jouw smartphone leidt je door de Roeselaarse straten waar een heel verhaal verstopt zit achter deuren, vensters en gevels. Je ontvangt berichten en videoboodschappen en zo leer je nieuwe mensen kennen, vreemde vogels en zwarte katten. Samen vinden jullie wat jullie zoeken en zoeken jullie wat jullie moeten vinden. De zoektocht is gratis. Om te kunnen spelen moet je de app WayWays downloaden. De uitnodigingscode is ‘roeselare’ en de eerste tip vind je aan café Verne langs de Kermisstraat. Meer op www.despil.be.