Zaal Rinus
Volledig scherm
Zaal Rinus © Google Street View

Motena is voortaan eigenaar van zaal Rinus en start denkoefening over toekomst dienstencentrum Ten Elsberge

RoeselareMotena is voortaan eigenaar van zaal Rinus langs de Izegemseaardeweg. Dinsdagavond vond de officiële overdracht plaats van de vzw Rinus aan het Roeselaarse zorgbedrijf. Dat wil dienstencentrum Ten Elsberge al langer moderniseren en neemt nu ook zaal Rinus mee in een denkoefening over de toekomst van de volledige site.

 1. Hugo Verrieststraat drie dagen onderbroken
  Roeselare

  Hugo Verriest­straat drie dagen onderbro­ken

  De Hugo Verrieststraat zal van dinsdag 6 december tot vrijdag 9 december onderbroken zijn aan huisnummer 39 voor het uitvoeren van een rioolaansluiting. Parkeren aan de werkzone zal tijdelijk niet mogelijk zijn. Het verkeer moet een omleiding volgen via de Cichoreistraat, Rondekomstraat, Zijstraat, Handelsstraat en de Gasthuisstraat naar de Brugsesteenweg in de ene richting en via de Adriaen Willaert, Noordstraat en Kokelaarstraat in de andere richting.
 2. Beweging.net organiseert vorming rond online oplichting
  Roeselare

  Beweging.net organi­seert vorming rond online oplichting

  Beweging.net Roeselare organiseert op donderdag 1 december met ‘Laat je niet vangen’ een interactieve vorming rond de gevaren van phishing en andere malafide cyberpraktijken. Deze vorming vindt plaats in de bar op de TRAX-site en start om 19 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Spreker Wouter Van Dyck maakt de deelnemers wegwijs in wat je wel en niet moet doen om niet in de val te trappen van online oplichters. De vorming is gratis. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar beweging.net.roeselare@gmail.com.