Burgemeester Kris Declercq en minister Benjamin Dalle zorgden zelfs voor een sessie ochtendgymnastiek
Volledig scherm
Burgemeester Kris Declercq en minister Benjamin Dalle zorgden zelfs voor een sessie ochtendgymnastiek © Maxime Petit

Minister Dalle en burgemeester Declercq doen Roeselaarse jeugdbewegingen dansen: “Jullie zijn de grootste familie van Vlaanderen”

RoeselareStevig feestje vrijdagmorgen op het Polenplein in Roeselare ter ere van de Dag van de Jeugdbeweging. Minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) en burgemeester Kris Declercq (CD&V) doken samen achter de draaitafel en hadden de jongelui snel op hun hand.

  1. Kloen zamelt fondsen in via clowneske puzzels
    Roeselare

    Kloen zamelt fondsen in via clowneske puzzels

    Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor zieke kinderen, heeft een reeks puzzels op de markt gebracht. De opbrengst gaat naar kindgerichte doelen. Er zijn vier verschillende puzzels, getekend door lokaal talent. De puzzels ‘Kloenerie’ en ‘Chocolade’ tellen duizend stukjes en zijn respectievelijk getekend door Jimmy Hostens en Steven Selschotter. Filip Cardoen tekende twee puzzels met elk vijfhonderd stukjes rond de thema’s ‘Tuinclowns’ en ‘Pretpark’. Later volgen er voor de kleintjes nog twee puzzelboxen met telkens drie puzzels van twintig stukjes rond het thema ‘Sportclowns’. Die worden ontworpen door Brecht Deraeve.