Carl Willaert werd ook in het verleden verschillende keren geconfronteerd met (zware) criminaliteit. In maart 2012 (foto) was zijn winkel het doelwit van hondsbrutale ramkrakers. Geen drie weken voordien was dat ook al het geval.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Willaert werd ook in het verleden verschillende keren geconfronteerd met (zware) criminaliteit. In maart 2012 (foto) was zijn winkel het doelwit van hondsbrutale ramkrakers. Geen drie weken voordien was dat ook al het geval. © JVK

Minderjarige boefjes stelen dure laptop bij Apple-specialist Willaert, maar gooien die uit wagen tijdens achtervolging: “Omdat mijn winkeldeur niet gesloten was, dekt de verzekering de diefstal niet”

Dankzij een alerte koerier is de politie er in geslaagd vier jonge Roemenen te vatten die even tevoren twee dure laptops gestolen hadden bij Apple-specialist Willaert, in Roeselare. Tijdens hun vlucht verloren de daders - die beweren elkaar niet te kennen - één van de laptops. De andere gooiden ze uit het raam van hun auto toen de politie hen achtervolgde.

5 reacties

 • René Mattyns

  2 jaar geleden
  Dat wordt geheid een vermaning, en misschien krijgen ze nog een schadevergoeding afgedwongen met de juiste advocaat en rechter
 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  direct je verzekering opzeggen.
 • Dirk Thyssen

  2 jaar geleden
  En maar pamperen boefjes ,liefst verkleinwoordjes gebruiken kwestie van die sukkelaars niet te stigmatiseren hè.
 • Elsje vervoort

  2 jaar geleden
  En geen enkele politieker die hier iets wil aan doen omdat het hun eventueel internationaal postje later in gevaar kunnen brengen.
 • Guy Van Severen

  2 jaar geleden
  Wij, Vlamingen, zijn toch enorm gastvrij !!!