Carl Willaert werd ook in het verleden verschillende keren geconfronteerd met (zware) criminaliteit. In maart 2012 (foto) was zijn winkel het doelwit van hondsbrutale ramkrakers. Geen drie weken voordien was dat ook al het geval.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Willaert werd ook in het verleden verschillende keren geconfronteerd met (zware) criminaliteit. In maart 2012 (foto) was zijn winkel het doelwit van hondsbrutale ramkrakers. Geen drie weken voordien was dat ook al het geval. © JVK

Minderjarige boefjes stelen dure laptop bij Apple-specialist Willaert, maar gooien die uit wagen tijdens achtervolging: “Omdat mijn winkeldeur niet gesloten was, dekt de verzekering de diefstal niet”

Dankzij een alerte koerier is de politie er in geslaagd vier jonge Roemenen te vatten die even tevoren twee dure laptops gestolen hadden bij Apple-specialist Willaert, in Roeselare. Tijdens hun vlucht verloren de daders - die beweren elkaar niet te kennen - één van de laptops. De andere gooiden ze uit het raam van hun auto toen de politie hen achtervolgde.

5 reacties

 • René Mattyns

  3 jaar geleden
  Dat wordt geheid een vermaning, en misschien krijgen ze nog een schadevergoeding afgedwongen met de juiste advocaat en rechter
 • Rene Dannau

  3 jaar geleden
  direct je verzekering opzeggen.
 • Dirk Thyssen

  3 jaar geleden
  En maar pamperen boefjes ,liefst verkleinwoordjes gebruiken kwestie van die sukkelaars niet te stigmatiseren hè.
 • Elsje vervoort

  3 jaar geleden
  En geen enkele politieker die hier iets wil aan doen omdat het hun eventueel internationaal postje later in gevaar kunnen brengen.
 • Guy Van Severen

  3 jaar geleden
  Wij, Vlamingen, zijn toch enorm gastvrij !!!
 1. Infosessie 'Wonen op je oude dag... Zorgen voor later?’ in Trax
  Roeselare

  Infosessie 'Wonen op je oude dag... Zorgen voor later?’ in Trax

  Voor velen is het een ver-van-mijn-bedshow maar toch is het belangrijk om vroeg genoeg na te denken over de mate waarin je huidige woning op latere leeftijd, en bij eventueel verminderde mobiliteit, nog toegankelijk en geschikt zal zijn om kwalitatief en comfortabel oud te worden. Benieuwd hoe jij de regie over jouw woonsituatie op latere leeftijd nu al in handen kan nemen? De dienst wonen van de stad organiseert op woensdag 28 september een boeiende infosessie over dit thema. Die vindt plaats in TRAX en start om 19 uur. Inschrijven doe je per mail aan wonen@roeselare.be.