Els Rooryck waagt haar kans.
Volledig scherm
Els Rooryck waagt haar kans. © CDR

Mikken op reis naar Tenerife: Dartsfanaten wagen hun kans tijdens Darts on Tour

RoeselareTerwijl Dimitri ‘Dancing Dimi’ Van den Bergh dit weekend mogelijk zichzelf opvolgt als winnaar van de World Matchplay, kunnen zijn vele fans dezer dagen zelf een pijltje gooien dankzij ‘Darts On Tour’ van VTM 2. De dartstruck streek zaterdag neer op het Roeselaarse Polenplein.

 1. Woonproject Heron ingehuldigd: “Eerste fase klaar, op termijn nog 28 extra urban villa’s in parktuin”
  Roeselare

  Woonpro­ject Heron ingehul­digd: “Eerste fase klaar, op termijn nog 28 extra urban villa’s in parktuin”

  Op de site waar architectenbureau B2Ai – toen nog BURO II – ooit het daglicht zag, is zaterdag het nieuwe woonproject Heron ingehuldigd. Nu al zijn er op de hoek van de Hoogleedsesteenweg en de Rijksweg in Roeselare 26 urban villa’s gerealiseerd en op termijn komen er nog 28 bij. “Ik ben hier opgegroeid, maar nu is het aan de nieuwe bewoners om volop te genieten van de parktuin”, zegt Pieterjan Vermoortel, CEO van B2Ai.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 3. Vroedvrouw Delphine vormt webshop om in echte winkel: “Bij Baby’phine kun je terecht voor Spaanse en Portugese kindermode”
  PREMIUM
  Roeselare/Torhout

  Vroedvrouw Delphine vormt webshop om in echte winkel: “Bij Baby’phine kun je terecht voor Spaanse en Portugese kindermode”

  Delphine Platteeuw (29) opent binnenkort in de Roeselaarse Delaerestraat de deuren van Baby’phine, een kinderwinkel voor kinderen van 0 tot 6 jaar. De mama van twee, die ook zelfstandig vroedvrouw is, opende in 2018 een webshop met Spaanse en Portugese kindermode. “Na een experiment met een pop-upwinkel is het nu tijd om een stap verder te gaan”, zegt ze.
 1. Bistro Belle Vue voortaan 70% groter: “We hadden nood aan extra capaciteit voor zowel bistro als tearoom”
  PREMIUM
  Roeselare

  Bistro Belle Vue voortaan 70% groter: “We hadden nood aan extra capaciteit voor zowel bistro als tearoom”

  Bistro Belle Vue aan het Roeselaarse Stationsplein is drastisch uitgebreid. Ondanks de onzekere tijden door corona en de energiecrisis investeerden zaakvoerders Guido Demuynck en Claudia Vandamme in een veranda met 24 extra zitplaatsen. “De wintermaanden zijn traditioneel wat rustiger aan het Stationsplein. Met deze investering hopen we hier een antwoord op te bieden’, aldus het koppel.
 2. Dubbel zoveel boetes door gsm-gebruik op de fiets in West-Vlaanderen
  West-Vlaanderen

  Dubbel zoveel boetes door gsm-ge­bruik op de fiets in West-Vlaanderen

  Het aantal inbreuken tegen gsm-gebruik op de fiets, is in West-Vlaanderen meer dan verdubbeld ten opzichte van vier jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers die Annick Lambrecht, Vlaams parlementslid voor Vooruit, opvroeg. Die stijging is sterker dan in de rest van Vlaanderen. Maar gsm-gebruik in het verkeer is verboden, ook op de fiets. Afleiding is dan ook een van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen.