Volledig scherm
© Photo News

Midwest heeft inventaris klaar van mogelijke locaties voor vaccinatiecentra

MandelstreekDe zestien steden en gemeenten van de Midwest-regio - Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lichtervelde, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Pittem, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Wielsbeke en Wingene - en Lendelede willen de vaccinatie van hun burgers op regionaal niveau organiseren. Ze hebben al een inventaris opgemaakt met mogelijke locaties voor vaccinatiecentra en volgende week hakken ze knopen door.

 1. Lieven waagt z’n kans in ‘Stukken van Mensen’ met unieke foto van John Lennon: “Fotograaf was kind aan huis bij wereldsterren”
  PREMIUM
  Roeselare

  Lieven waagt z’n kans in ‘Stukken van Mensen’ met unieke foto van John Lennon: “Fotograaf was kind aan huis bij wereldster­ren”

  Roeselarenaar Lieven Vandecandelaere (43) waagt z’n kans in het VIER-programma Stukken van Mensen. Op maandag 1 februari is te zien hoe hij alles op alles zet om de dealers zo diep mogelijk in hun portemonnee te laten tasten voor toch wel een heel uniek item: een foto die de wereldvermaarde fotograaf Harry Benson in de jaren 60 maakte van John Lennon en diens eerste vrouw tijdens de eerste tournee van The Beatles door Amerika.
 2. LEKKER LOKAAL: pure smaken maken van restaurant Retro ook in coronatijden een aanrader
  PREMIUM
  Izegem

  LEKKER LOKAAL: pure smaken maken van restaurant Retro ook in coronatij­den een aanrader

  Op 11 september pakten chef Guy Deneweth en Mathieu Matton trots uit met het vernieuwd interieur van hun restaurant Retro, in Izegem. Een dikke maand later moest de zaak dicht, nog eens door corona. En dus schakelde het duo opnieuw over naar takeaway, om toch maar zoveel mogelijk restaurantbeleving bij de mensen thuis te brengen. De smaakpapillen worden er nog steeds verwend, het kader moet je erbij denken. Een troef minder, dat staat vast. Guy en Mathieu snakken dan ook naar normale tijden. Restaurant Retro vind je ook terug in ons restaurantdossier.
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht