Bij Samyn Wonen strikken ze een bijzondere expositie.
Volledig scherm
Bij Samyn Wonen strikken ze een bijzondere expositie. © RV

Meubelzaak Samyn Wonen brengt tentoonstelling uit befaamd Kröller-Müller Museum naar Roeselare

RoeselareMeubelzaak Samyn Wonen pakt uit met een kunstevenement van formaat door de tentoonstelling Vocode van Fillip Studios, een ode aan talen die op het punt staan om uit te sterven, naar Roeselare te halen.

 1. Weg met die Movembersnor: hier kan kan je terecht voor een professionele scheerbeurt in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Weg met die Movem­bersnor: hier kan kan je terecht voor een professio­ne­le scheer­beurt in het zuiden van West-Vlaanderen

  Tijdens de maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. December is in zicht en dus loopt Movember stilaan op zijn einde. Tijd om die opgespaarde snor professioneel te laten bijwerken door een barbier. Wij zochten alvast vijf barbershops in het zuiden van West-Vlaanderen.
 2. Sloophamer creëert volgende maand toegang tot nieuw stadhuis
  Roeselare

  Sloophamer creëert volgende maand toegang tot nieuw stadhuis

  Op de Roeselaarse Grote Markt is enkele weken terug gestart met de werken aan het historische belfort. Hiertoe werd het gebouw naast het stadhuis volledig ingepakt. Op vandaag is de gevelreiniging al afgerond en is de aannemer volop bezig met het restaureren van de natuursteen en de gevelstenen. In januari volgt een ingrijpende sloop. Dan gaat het verbindingstukje tussen het belfort en het stadhuis tegen de vlakte om de toegang te creëren tot het nieuwe stadhuis dat tegen 2024 verrijst.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Matthijs Verhanneman doet met Knack Roeselare gouden zaken tegen Greenyard Maaseik: “Opletten voor de terugwedstrijd”
  Volleybal Beker van België

  Matthijs Verhanne­man doet met Knack Roeselare gouden zaken tegen Greenyard Maaseik: “Opletten voor de terugwed­strijd”

  Het gebeurt niet zo vaak dat de clash tussen Knack Roeselare en Greenyard Maaseik op een snelle 3-0 eindigt. Zaterdagavond kregen de Belgische kampioenen dit huzarenstukje wel voor elkaar tijdens de heenwedstrijd van de halve finale van de ‘Belgian Cup’. De West-Vlaamse ploeg zit in een uitstekende periode. Knap verweer tegen Lube Civitanova in de Champions League plus een meesterlijke overwinning tegen Maaseik. Deze week werden topresultaten genoteerd en volgende woensdag staat in de ‘Lotto Volley League’ een nieuw duel gepland tegen Caruur Gent.