Niels Vandecasteele van Merchandise Essentials met een zwemshort uit hun collectie.
Volledig scherm
Niels Vandecasteele van Merchandise Essentials met een zwemshort uit hun collectie. © Foto Joke Couvreur

Merchandise Essentials maakt (als enige ter wereld) gepersonaliseerde zwemshorts

ROESELAREEen gepersonaliseerde zwemshort? Vanaf vandaag kan het dankzij Merchandise Essentials uit Hof Ter Weze.

 1. Van shoppen in Roeselare en Heule tot het eerste echte kerstgevoel in Ieper: onze tips voor het weekend in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM

  Van shoppen in Roeselare en Heule tot het eerste echte kerstge­voel in Ieper: onze tips voor het weekend in het zuiden van West-Vlaanderen

  Het lifesylemagazine dat je wekelijks bij deze krant vindt, strijkt zaterdag neer in Roeselare. Met het concept Nina & The City zorgt Nina net voor de grote eindejaarsdrukte voor een leuke shoppingdag vol leuke acties en extra’s. Zo kun je poseren voor je eigen Nina-cover in de photobooth die wordt opgesteld in de nieuwe televisiekeuken op De Munt 36. Verschillende winkels doen zaterdag mee en geven hun klanten extraatjes, zoals kortingen, een praline, persoonlijke stylingadvies of een modeshow. Wie zaterdag wil shoppen, moet dus in Roeselare zijn.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 3. Wijnen proeven terwijl je (virtueel) door de domeinen wandelt: VR Wine Tasting betrekt virtual reality bij proeverijen
  PREMIUM
  Roeselare

  Wijnen proeven terwijl je (virtueel) door de domeinen wandelt: VR Wine Tasting betrekt virtual reality bij proeverij­en

  Binnenkort kun je je temidden de druivenpluk wanen op wijndomeinen van Schuiferskapelle tot Saint-Emilion met een fris wijntje in de hand. En nee, daarvoor hoef je niet ver te rijden. Dankzij VR Wine Tasting, het innovatieve geesteskind van de Roeselaarse ondernemers achter Digie.be, DU-VIN en Vida Design, kun je wijn proeven terwijl je virtueel tussen de wijnranken wandelt.
 1. Delaere Womenswear trekt na 90 jaar weg uit Beitem... en heropent iets verderop in Roeselare: “Een grotere zaak op dezelfde steenweg”
  PREMIUM
  Roeselare

  Delaere Womenswear trekt na 90 jaar weg uit Beitem... en heropent iets verderop in Roeselare: “Een grotere zaak op dezelfde steenweg”

  Delaere Womenswear, sinds 1930 een vaste waarde onder de Beitemse kerktoren, sluit eind januari 2022 de deuren om een week later te heropenen... een paar honderd meter verder op de Meensesteenweg op grondgebied Roeselare. “We kampten al langer met plaatsgebrek, maar de ingrijpende wegenwerken die gepland staan, gaven de doorslag gaven”, zeggen zaakvoerders Marijke Delaere (57), derde generatie ondertussen, en Jan Buyse.
 2. Politiezone RIHO pakt medailles op BK padel voor politiediensten
  Roeselare/Izegem/Hooglede

  Politiezo­ne RIHO pakt medailles op BK padel voor politie­dien­sten

  Eind vorige week werd het Belgisch kampioenschap padel voor politiediensten georganiseerd in Mechelen. Verschillende spelers van politiezone RIHO lieten van zich spreken en pakten medailles. Bij de dames 50-200 werden Larissa Neyrinck en Lies Vanhenden Belgisch kampioen na een spannende finale. Bij de heren 50-200 behaalden Pieter-Jan Louage en Thomas Vallaey zilver. In de gemengde reeks 500 kroonden Maarten Casteleyn en Elyne Boeykens (PZ Antwerpen) zich tot Belgisch kampioen. Ook korpschef Curd Neyrinck nam het racket ter hand. Samen met zijn dochter Larissa behaalde hij brons in de gemengde reeks 50-200. Maarten Casteleyn tekende trouwens voor de uitstekende organisatie.