Mathieu Vanneste van Lamon Traiteur mag donderdag taco's klaarmaken voor de Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu Vanneste van Lamon Traiteur mag donderdag taco's klaarmaken voor de Rode Duivels. © Maxime Petit

Mathieu (34) van Lamon Traiteur maakt donderdag taco's voor Rode Duivels: “Maar wel zonder ajuin of look, want die veroorzaken winderigheid”

RoeselareMathieu Vanneste (34) van Lamon Traiteur op de Roeselaarse Grote Markt mag donderdagavond de Rode Duivels culinair in de watten leggen. In hun basecamp in Tubeke zal hij Lukaku en co huisgemaakte taco’s voorschotelen. Bovendien bereidt Mathieu elke dinsdag en woensdag het favoriete pastagerecht van ons nationale elftal dat ook jij kan proeven. “Ik kijk er vooral naar uit om onze Duivels te ontmoeten en ze nog veel succes te wensen tijdens het EK”, aldus een superfiere Mathieu.

  1. Schooldirecteur Elias ontpopt zich als ene helft van DJ-duo Tuff Luv: “Volgend schooljaar geef ik wellicht een workshop aan leerlingen”
    PREMIUM
    Rumbeke / Izegem

    Schooldi­rec­teur Elias ontpopt zich als ene helft van DJ-duo Tuff Luv: “Volgend schooljaar geef ik wellicht een workshop aan leerlingen”

    Een schooldirecteur die dit weekend plaatjes draait op het nieuwe dancefestival Speelkwartier: op papier is het alvast een goede match, maar wie verder kijkt ziet wel meer gelijkenissen tussen het beroep en de hobby van Elias Rommens (31), die met goede vriend Willem Helsmoortel (36) DJ-duo Tuff Luv vormt. “Leerlingen vinden mijn hobby wel leuk, dus volgt er straks wellicht een DJ-workshop in de middagpauze.”