Mandelpad
Volledig scherm
Mandelpad © Maxime Petit

Mandelpad en Krommebeekpad worden dit najaar veiliger en comfortabeler voor fietsers

RoeselareHet Mandelpad en het Krommebeekpad worden dit najaar geoptimaliseerd. Op beide fietsverbindingen worden de voornaamste knelpunten aangepakt.

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Automobilist (24) onder strikte voorwaarden vrijgelaten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”
  Play
  Roeselare

  Automobi­list (24) onder strikte voorwaar­den vrijgela­ten na ongeval dat Marthe (23) het leven kost: “Hij is er helemaal kapot van”

  De 24-jarige automobilist uit Roeselare die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Roeselare onder invloed een 23-jarige fietsster doodreed, is zaterdag door de onderzoeksrechter onder heel strikte voorwaarden vrijgelaten. “Hij is er echt kapot van. Zijn gedachten gaan enkel naar de familie en nabestaanden van het slachtoffer.” De jongeman bleek niet alleen onder invloed van alcohol, maar er waren ook sporen van cannabisgebruik.