Het openbaar vervoer (archieffoto als illustratie) was voor de Kemmelnaar geen optie.
Volledig scherm
Het openbaar vervoer (archieffoto als illustratie) was voor de Kemmelnaar geen optie. © Henk Deleu

Man zonder rijbewijs met 43 veroordelingen neemt toch de auto: “Ik moest naar de dokter”

Roeselare/KemmelBijna vier maanden rijverbod, een fikse boete en herstelexamens. Dat kreeg een man uit Kemmel met al 43 veroordelingen op zijn conto omdat hij tijdens een snelheidscontrole betrapt werd op rijden zonder rijbewijs.

 1. “Het water staat ons aan de lippen!”: zaakvoerders Roeselaars restaurant pleiten met duidelijk statement voor heropening horeca
  Roeselare

  “Het water staat ons aan de lippen!”: zaakvoer­ders Roeselaars restaurant pleiten met duidelijk statement voor heropening horeca

  De maat is vol voor Petrouska Beke en Sam Nuytten, zaakvoerders van Restaurant Petrouska. Ze brachten op het overdekt terras van hun horecazaak aan het Roeselaarse Stationsplein een niet mis te verstane boodschap aan het adres van de federale regering aan. “Vorig jaar dronken onze klanten water omdat ze deelnamen aan tournée minérale, nu staat het water bij heel wat horecaondernemers aan de lippen. Het is meer dan tijd dat we op een veilige manier mogen heropenen”, klinkt het.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 3. Miniverkaveling op komst langs Westrozebekestraat
  Oostnieuwkerke

  Miniverka­ve­ling op komst langs Westrozebe­ke­s­traat

  De Roeselaarse bouwfirme All-Bouw realiseert in het centrum van Oostnieuwkerke een nieuwe verkaveling met een handvol nieuwe percelen bouwgrond. De miniverkaveling telt vier loten, één ervan is ondertussen al verkocht. “De wegeniswerken starten in het voorjaar, om in het najaar te kunnen starten met de bouw van de maatwerkwoningen”, weet bestuurder Simon Alleman. “Er is een grote vraag naar betaalbare percelen bouwgrond, de nieuwe site langs de Westrozebekestraat speelt hier perfect op in. De site bevindt zich vlak bij de Spar en de bushalte. Ook bakker, slager en basisschool zijn vlakbij.” Meer via www.allbouw.com.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in