De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Koning Albert I-laan in Roeselare. (archieffoto als illustratie)
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO en de brandweerzone Midwest snelden ter plaatse naar de Koning Albert I-laan in Roeselare. (archieffoto als illustratie) © Hans Verbeke

Man wordt onwel en rijdt tegen verkeerslicht

RoeselareOp het kruispunt van de Koning Albert I-laan met de Vijfwegenstraat in Roeselare gebeurde vrijdagmiddag een ongeval.

 1. Roeselare viert kerst met rolschaatspiste, carrousel, reuzenrad, 3 weken live radio en... Niels Destadsbader
  PREMIUM
  Roeselare

  Roeselare viert kerst met rolschaats­pis­te, carrousel, reuzenrad, 3 weken live radio en... Niels Destadsba­der

  Het stadsbestuur en Radio 2 bundelen de krachten om van Roeselare de gezelligste kerststad van Vlaanderen te maken. De radiozender strijkt van 10 tot 31 december neer op de Grote markt waar een gezellig kerstdorp, inclusief rolschaatspiste, paardencarrousel en reuzenrad, wordt neergepoot. Maar bovendien zullen ze er ook drie weken live radio maken met als apotheose tijdens de laatste week van dit jaar de Radio 2 Top 2000 die gepaard gaat met optredens van tal van bekende artiesten.
 2. Aveve Roeselare lanceert opmerkelijke actie: koop een kerstboom, krijg een kerstboom(pje)
  PREMIUM
  Roeselare

  Aveve Roeselare lanceert opmerkelij­ke actie: koop een kerstboom, krijg een kerstboom(pje)

  De Roeselaarse Aveve lanceert een bijzondere actie. Elke klant die de komende weken een echte kerstboom koopt, krijgt er gratis een kerstboomstekje bij om in de tuin te planten. “Zo wil ik bijdragen aan de vergroening van onze stad. Daarnaast wil ik ook mensen overtuigen dat we de natuur geen schade toebrengen door sparren te rooien omdat kerstbomen hiervoor speciaal gekweekt worden. De velden worden na het rooien weer aangeplant”, zegt zaakvoerder Davy Verbraeken.