Hans Verbeke
Volledig scherm
© Hans Verbeke

Man vlucht in eigen woning na botsing tegen brievenbus van buurman

Tom L. mag van de politierechter een maand niet met de auto rijden omdat hij vorig jaar in juni vluchtmisdrijf pleegde na een ongeval in zijn eigen straat. Hij moet ook een boete van bijna duizend euro betalen.

0 reacties

 1. Verenigingen verruilen voormalig Rumbeeks gemeentehuis dat kampt met vochtproblemen voor lokalen OCAR: “Altijd al bedoeld voor verenigingen”
  Rumbeke

  Verenigin­gen verruilen voormalig Rumbeeks gemeente­huis dat kampt met vochtpro­ble­men voor lokalen OCAR: “Altijd al bedoeld voor verenigin­gen”

  Het oude gemeentehuis van Rumbeke kampt met serieuze vochtproblemen. De stad wil het dak vernieuwen, maar daarvoor moeten de verenigingen die een thuis hebben in het beschermde gebouw verhuizen. Dit kan richting OCAR, waar de lokalen op de eerste verdieping eigenlijk al vanaf dag één bedoeld waren voor lokale verenigingen, maar de afgelopen jaren gebruikt werden door het (kunst)onderwijs. “We houden woord door deze plek nu terug te geven aan de verenigingen”, zegt patrimoniumschepen Nathalie Muylle (CD&V).
 2. Van ’t Vleeshuis naar Canada: eerst twee maanden op avontuur als kookkoppel, daarna voorgoed verhuizen
  PREMIUM
  Roeselare

  Van ’t Vleeshuis naar Canada: eerst twee maanden op avontuur als kookkoppel, daarna voorgoed verhuizen

  “Dit wordt de overgang naar een nieuw hoofdstuk in ons leven.” Jan Veranneman en Hilde Baelen (beiden 52), die dertig jaar ’t Vleeshuis gerund hebben, hebben hun groothandel overgelaten en zijn afgelopen weekend vertrokken voor een avontuur van twee maanden in het buitenland. Ze gaan als kookkoppel mee met Philippe Malysse, Jozef Verbrugghe en Jessica Bolle, die vanaf dinsdag een voettocht van duizend kilometer gaan ondernemen ten voordele van de Rumbeekse vzw Onze Kinderen.