De levenloze man werd aangetroffen op het voetpad langs de Groenestraat in Roeselare.
Volledig scherm
De levenloze man werd aangetroffen op het voetpad langs de Groenestraat in Roeselare. © Hans Verbeke

Man die dood werd aangetroffen in Groenestraat stierf natuurlijk overlijden

RoeselareDe 51-jarige man uit Roeselare die dinsdagavond door passanten dood werd aangetroffen in de Groenestraat in Roeselare, is een natuurlijke dood gestorven. Dat blijkt uit de bevindingen van de wetsdokter.

 1. Papa Frank en mama Karen vieren met fans WK-brons van Alec Segaert: “Hij zet Lendelede op de wereldkaart”
  PREMIUM
  Lendelede

  Papa Frank en mama Karen vieren met fans WK-brons van Alec Segaert: “Hij zet Lendelede op de wereld­kaart”

  Twee op een rij voor Alec Segaert. Na het EK-goud heeft de Lendeledenaar nu een bronzen medaille behaald in het WK tijdrijden bij de junioren in de wacht gesleept. “Zonder mijn fans had ik het nooit gehaald”, zei de ex-triatleet na zijn knalprestatie en dat hoorden ze in café De Kluisberg in Lendelede maar wat graag. Daar verzamelden dinsdagavond niet alleen zijn trouwe supporters. Ook vader Frank en mama Karen kwamen mee van de feestvreugde genieten.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).