De man maakte een kwalijke val van het dakterras van zijn appartement in Roeselare.
Volledig scherm
De man maakte een kwalijke val van het dakterras van zijn appartement in Roeselare. © Luca Beel

Man (33) sterft na val van dakterras op appartement in Roeselare

RoeselareEen 33-jarige man is woensdagnacht om het leven gekomen na een val van het dakterras van zijn appartement in Roeselare.

 1. Goethals Juweliers is terug van weggeweest: “Ik miste het contact met de mensen”
  Roeselare

  Goethals Juweliers is terug van weggeweest: “Ik miste het contact met de mensen”

  Goethals Juweliers is terug. Dat is opmerkelijk, want Jo De Peuter (67) sloot in september 2020, na een carrière van 28 jaar, de deuren van de zaak in de Ooststraat om te genieten van zijn pensioen. Hij is echter op die beslissing teruggekeerd. In de Delaerestraat openden hij en zijn echtgenote Anne Decoene (63) zaterdag een gloednieuwe zaak. “Drie maanden lang hebben we vooral veel gewandeld. En de dagen waarop ik helemaal niets om handen had waren de moeilijkste dagen.”
 2. “Het geheim van ons succes? Keihard werken, elke dag weer... en met de voetjes op de grond blijven”: Brouwerij Rodenbach viert 200ste verjaardag met uniek boek
  PREMIUM

  “Het geheim van ons succes? Keihard werken, elke dag weer... en met de voetjes op de grond blijven”: Brouwerij Rodenbach viert 200ste verjaardag met uniek boek

  De ene was een literair talent, de andere een goede vriend van Van Gogh en nog anderen speelden een grote rol in het ontstaan van België. Veel beroemde telgen in de familie Rodenbach. Een familie die uiteindelijk het meest bekend staat voor zijn Vlaams roodbruin bier, dat dit jaar 200 jaar bestaat. En dat in die tijd wellicht de meeste bekroningen op internationale bierconcours op zak wist te steken. Duik met ons mee in de roemrijke geschiedenis van de Roeselaarse brouwerij Rodenbach, maar blik ook mee vooruit op de toekomst. Alvast één weggever: er komt dit jaar nog een nieuw biertje uit.