De woning werd op 27 augustus 2013 volledig weggeblazen. Een aanpalende woonst (met de jeep) raakte zwaar beschadigd.
Volledig scherm
De woning werd op 27 augustus 2013 volledig weggeblazen. Een aanpalende woonst (met de jeep) raakte zwaar beschadigd. © Bas De Wilde

"Mama trof geen schuld aan haar eigen dood"

BEVERENRuim vier jaar nadat Roos Vandenberghe (63) stierf bij een gasontploffing in haar woning in Beveren, blijkt een mankement aan de aansluiting van het gasfornuis de boosdoener. Mogelijk wordt fabrikant Siemens AG aansprakelijk gesteld. "We zijn blij dat mama zelf geen enkele schuld trof", zegt dochter Tine.

 1. Dominika Sobolska is terug in België met de Yellow Tigers: “Vechtersmentaliteit is het handelsmerk van nationale selectie”
  VOLLEYBAL

  Dominika Sobolska is terug in België met de Yellow Tigers: “Vechters­men­ta­li­teit is het handels­merk van nationale selectie”

  De Yellow Tigers speelden zondagavond een oefenwedstrijd tegen Nederland als voorbereiding op de Volley Nations League die op het einde van deze maand van start gaat. Op twee velden tegelijkertijd kreeg de hele Belgische selectie de gelegenheid om zich te tonen tegen de lange Nederlandse meiden. Dominika Sobolska uit Roeselare is blij om terug bij de nationale volleybalselectie te zijn.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas