Na de eerste verplichte sluiting liet Mister Steve ook al eens van zich spreken. Toen heropende hij zijn barbershop al om middernacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de eerste verplichte sluiting liet Mister Steve ook al eens van zich spreken. Toen heropende hij zijn barbershop al om middernacht. © Maxime Petit

Maat is vol voor barbier Mister Steve, die heropent op 1 februari: “We moeten een signaal geven”

RoeselareDe maat is vol voor de Roeselaarse barbier Mister Steve. De verlenging van de coronamaatregelen betekent dat hij - net als zijn collega’s, maar ook schoonheidsspecialisten en tattoo-artiesten - nog tot minstens 1 maart de deuren gesloten moet houden. En dat trekt zaakvoerder Steve Desseyn niet meer. “Genoeg is genoeg. Op 1 februari heropen ik mijn zaak en hopelijk volgen veel collega’s mijn voorbeeld”, zegt hij.

 1. Miniverkaveling op komst langs Westrozebekestraat
  Oostnieuwkerke

  Miniverka­ve­ling op komst langs Westrozebe­ke­s­traat

  De Roeselaarse bouwfirme All-Bouw realiseert in het centrum van Oostnieuwkerke een nieuwe verkaveling met een handvol nieuwe percelen bouwgrond. De miniverkaveling telt vier loten, één ervan is ondertussen al verkocht. “De wegeniswerken starten in het voorjaar, om in het najaar te kunnen starten met de bouw van de maatwerkwoningen”, weet bestuurder Simon Alleman. “Er is een grote vraag naar betaalbare percelen bouwgrond, de nieuwe site langs de Westrozebekestraat speelt hier perfect op in. De site bevindt zich vlak bij de Spar en de bushalte. Ook bakker, slager en basisschool zijn vlakbij.” Meer via www.allbouw.com.
 2. Of het nu mag of niet, tattoo-artiest Nicolas doet zijn winkel weer open: “Elke weldenkende rechter zal me gelijk geven”
  PREMIUM
  Kuurne

  Of het nu mag of niet, tat­too-ar­tiest Nicolas doet zijn winkel weer open: “Elke weldenken­de rechter zal me gelijk geven”

  Tattoo-artiest Nicolas Cauliez uit Kuurne is het beu. De verlenging van de huidige coronamaatregelen betekent dat hij, net als zijn collega’s, schoonheidsspecialisten en kappers, nog tot minstens 1 maart de deuren moet sluiten. “Genoeg is genoeg”, zegt hij. “Ik ga sowieso open. Dat we gedwongen moeten sluiten valt niet langer te verantwoorden, en elk weldenkende rechter zal dat ook vinden.”
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica