Galicia
Volledig scherm
© Galicia

Maand rijverbod voor koerier die 113 km/u reed in bebouwde kom in Roeselare

RoeselareDe politierechter in Kortrijk heeft een DHL-koerier uit Roeselare veroordeeld tot een maand rijverbod en een boete van 800 euro omdat hij 113 kilometer per uur reed in de bebouwde kom.

 1. Broers Degryse vanaf morgen terug in Park Rodenbach: “Eerst de bistro en de chalet, vanaf 1 maart ook de grote feestzaal”
  PREMIUM
  Roeselare

  Broers Degryse vanaf morgen terug in Park Rodenbach: “Eerst de bistro en de chalet, vanaf 1 maart ook de grote feestzaal”

  Woensdag 1 februari is d-day voor Wim (45) en Yves (50) Degryse. Bijna 20 jaar nadat zij Park Rodenbach verkochten, het horecadomein langs de Langebrugstraat dat ruim 40 jaar door hun familie gerund werd, heropenen zij het Roeselaarse monument. Vanaf woensdagavond kan je terecht in Bistro Park Rodenbach, de chalet staat opnieuw ter beschikking voor feestjes allerhande en ook de B&B heropent de deuren. Vanaf 1 maart wordt ook de grote feestzaal opnieuw verhuurd. “Dit voelt als thuiskomen”, klinkt het unaniem bij Wim en Yves.
 1. Jens Kindt (SV Rumbeke): “Wat een zalig gevoel om nog eens dat zegegebaar te kunnen maken”
  voetbal derde nationale A

  Jens Kindt (SV Rumbeke): “Wat een zalig gevoel om nog eens dat zegegebaar te kunnen maken”

  Opluchting troef bij derdenationaler SV Rumbeke, want de ploeg van Geert Broeckaert weet opnieuw wat winnen is. Het was van 26 november vorig jaar geleden dat de Rumbekenaars nog eens een driepunter konden optekenen. Op het veld van HO Kalken werd er zondag met 1-2-cijfers gewonnen. Pas de vierde zege van het seizoen voor SV Rumbeke, dat in de stand op de veertiende plaats staat.