Op het kruispunt van de R32 en de Meiboomlaan hinderde de huwelijksstoet het verkeer (archieffoto ter illustratie)
Volledig scherm
Op het kruispunt van de R32 en de Meiboomlaan hinderde de huwelijksstoet het verkeer (archieffoto ter illustratie) © JVK

Maand rijverbod en boete voor huwelijksstoet in Roeselare

Roeselare/MenenEen automobilist uit Menen moet zijn wagen een maand langs de kant laten staan en een boete van 800 euro betalen. Hij werd door de politie uit een huwelijksstoet op de R32 in Roeselare geplukt.

 1. Dennis Cartier lanceert debuutalbum Passion: “Ik hoop mensen te inspireren om hun eigen passie te ontdekken en er voluit voor te gaan”
  PREMIUM
  Ardooie

  Dennis Cartier lanceert debuutal­bum Passion: “Ik hoop mensen te inspireren om hun eigen passie te ontdekken en er voluit voor te gaan”

  Voor Dennis Parmentier (33) is 13 allesbehalve een ongeluksgetal. 13 jaar nadat hij met ‘Chapter One’ z’n eerste plaat uitbracht onder de artiestennaam Dennis Cartier , releaste hij vandaag z’n debuutalbum. Dat kreeg de veelzeggende titel ‘Passion’ en Dennis noemt het album niet alleen een lang gekoesterde droom maar tevens z’n visitekaartje. “Met ‘Passion’ toon ik het brede scala aan genres waar ik me bezig ben”, zegt hij.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.