De nagelnieuwe P.T. Barn
Volledig scherm
De nagelnieuwe P.T. Barn © RV

Lex Corijn van R&breakfast lanceert P.T. Barn met sessies over welbevinden

RoeselareWellBeingDesign organiseert tijdens de paasvakantie een reeks van 20 lezingen over welbevinden. Dit in de nieuwe meeting- en eventlocatie Schuur van Phineas Taylor of afgekort P.T. Barn aan de Stationsdreef.

 1. Spitsvondige wielrenner Tuur (16) is ook zonder fiets het peloton te snel af: “Sprintje ingezet met gebroken wiel in de hand”
  2

  Spitsvondi­ge wielrenner Tuur (16) is ook zonder fiets het peloton te snel af: “Sprintje ingezet met gebroken wiel in de hand”

  Voor de 16-jarige Tuur Goemaes uit Leuven zal 21 mei 2023 altijd een beetje een speciale dag blijven in zijn nog prille carrière als wielrenner. De beloftevolle renner was met veel gedrevenheid begonnen aan een wedstrijd in Roeselare, maar in de laatste bocht liep het mis: “Ik maakte kans op de zege in een kopgroep met negen toen we met vier onderuit gingen. Het resultaat? Een gebroken voorvork…Maar ik wou niet opgeven en kon er toch nog het beste van maken, weliswaar op een ietwat onorthodoxe wijze.”
  Leuven
 2. Acrobate Camille (26) toert met Cirque du Soleil de wereld rond: “Ja, ik mis mijn familie en zie vrienden kindjes krijgen... Maar ik leef mijn droom”
  PREMIUM

  Acrobate Camille (26) toert met Cirque du Soleil de wereld rond: “Ja, ik mis mijn familie en zie vrienden kindjes krijgen... Maar ik leef mijn droom”

  Geen reis rond de wereld in 80 dagen, maar wél in 80 steden. De West-Vlaamse Camille Van Betsbrugge (26) ruilde turnen op topniveau in voor een avontuurlijke carrière als acrobate bij het wereldberoemde Cirque du Soleil. Begin dit jaar was ze even in ons land, ondertussen wachten nieuwe horizonten zoals Australië en Nieuw-Zeeland. Een boeiende babbel over presteren aan de top, haar bijberoep als diëtiste, en liefde op lange afstand. “We kennen beiden de opofferingen, maar we hebben het er voor over.”
  Dentergem