Alle leerlingen die deelnamen aan de wedstrijd werden tot Student Ambassador gedoopt.
Volledig scherm
Alle leerlingen die deelnamen aan de wedstrijd werden tot Student Ambassador gedoopt. © Maxime Petit

Leerlingen VTI bouwen betere wereld in Minecraft en vallen ermee in de prijzen

RoeselareVTI Roeselare mag zich de winnaar noemen van de Vlaamse Minecraft for Educationprijs rond Actief Burgerschap. Bovendien stapt de school als enige in België in het internationale Minecraft Student Ambassador Program.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Rumbeeksesteenweg donderdag plaatselijk dicht
  Roeselare

  Rumbeekse­steen­weg donderdag plaatse­lijk dicht

  Verstraete Bouw breekt op donderdag 1 december een grote torenkraan af op de Rumbeeksesteenweg 394. De voorbije jaren realiseerde het bouwbedrijf er het woonproject De Brouwerij op de site van de leegstaande brouwerij van de familie Peene. Om die kraan veilig te kunnen weghalen, wordt de straat voor een dag afgesloten. Het verkeer moet omrijden via de Herderstraat, Guido Gezellelaan, Sint-Blasiusstraat, Koningsstraat, Blinde Rodenbachstraat en Groene Herderstraat.