Jesse Buyse en Pieter Demeyer maken de puzzel in de voorgrond, terwijl leerkracht Ward Desloovere de afbeelding aan de muur bevestigt. Chloë Van Eecke kijkt toe op de achtergrond.
Volledig scherm
Jesse Buyse en Pieter Demeyer maken de puzzel in de voorgrond, terwijl leerkracht Ward Desloovere de afbeelding aan de muur bevestigt. Chloë Van Eecke kijkt toe op de achtergrond. © Joke Couvreur

Leerlingen MSKA geven kleur aan bouwbedrijf van voormalige leerkracht

0 reacties

 1. 2,5 maanden verkeershinder op E403 voor herstel snelwegbruggen
  Ardooie/Lichtervelde

  2,5 maanden verkeers­hin­der op E403 voor herstel snelweg­brug­gen

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant in 2021 werken op 38 locaties. Zes snelwegwerven situeren zich in West-Vlaanderen en één hiervan in de Mandelstreek. Op de E403 tussen Ardooie en Lichtervelde zullen de snelwegbruggen gerenoveerd worden, wat voor de nodige verkeershinder zal zorgen. De eerste fase van de werken wordt uitgevoerd in mei. Dan zal er gewerkt worden op de E403 richting Kortrijk. Het verkeer richting Kortrijk zal over één versmalde rijstrook moeten met doorsteek door de middenberm. Richting Brugge zullen twee versmalde rijstroken beschikbaar zijn. Vanaf juni tot half juli wordt er gewerkt op de snelweg richting Brugge. Tijdens die periode zal het verkeer richting Brugge geconfronteerd worden met één versmalde rijstrook met doorsteek door de middenberm. Wie richting Kortrijk moet, zal twee versmalde rijstroken kunnen gebruiken.
 1. Drugsverslaafd duo krijgt 18 maanden cel voor reeks diefstallen
  Izegem/Ingelmunster

  Drugsver­slaafd duo krijgt 18 maanden cel voor reeks diefstal­len

  Twee dertigers uit Izegem zijn maandag allebei veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden cel voor een reeks diefstallen van leeggoed, drank, een step en een fiets. Met de opbrengst kochten ze drugs of eten en drinken. De periode van ruim vijf maanden die ze sinds hun arrestatie in de cel zaten, sprak de rechter als effectieve straf uit. De rest blijft voorwaardelijk als ze zich eindelijk voor hun problemen laten begeleiden.
 2. Hogeschool Vives organiseert digitale infodagen
  Roeselare

  Hogeschool Vives organi­seert digitale infodagen

  Hogeschool Vives houdt in het weekend van 6 en 7 maart digitale infodagen, telkens van 13 tot 17 uur. Je kan je toekomstige campus in Roeselare, Brugge, Kortrijk, Oostende of Torhout virtueel bezoeken en online een kijkje nemen op de plaatsen die elk van de campussen zo bijzonder maken. Je komt bovendien ook alles te weten over de studies die je kan volgen bij VIVES. Van alle verschillende opleidingen vind je docenten, studenten en studie- en trajectbegeleiders die al je vragen beantwoorden en informatie geven over de opleiding. Daarnaast verneem je ook alles wat je moet weten over afstandsonderwijs.Uiteraard kun je tijdens de digitale infodagen ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen,… Meer via https://www.vives.be/nl/digitale-infodag.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"