Jesse Buyse en Pieter Demeyer maken de puzzel  in de voorgrond, terwijl leerkracht Ward Desloovere de afbeelding aan de muur bevestigt. Chloë Van Eecke kijkt toe op de achtergrond.
Volledig scherm
Jesse Buyse en Pieter Demeyer maken de puzzel in de voorgrond, terwijl leerkracht Ward Desloovere de afbeelding aan de muur bevestigt. Chloë Van Eecke kijkt toe op de achtergrond. © Joke Couvreur

Leerlingen MSKA geven kleur aan bouwbedrijf van voormalige leerkracht

0 reacties

  1. Cinthy wil lievelingshond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”
    PREMIUM
    Izegem

    Cinthy wil lievelings­hond Laika met operatie redden: “Zij was er op moeilijke momenten voor mij. Nu wil ik er voor haar zijn”

    Dat een band tussen baasje en huisdier immens sterk kan zijn bewijzen Cinthy Waegebaert en haar hond Laika. De Izegemse heeft een chronische ziekte waardoor ze niet optimaal meer kan bewegen, maar vindt dankzij haar Mechelse herder nog veel levensvreugde. Alleen sukkelt Laika al een eind met zijn knieën en dringt een operatie zich op. Cinthy hoopt met een steunactie nu genoeg geld op te halen om dat mogelijk te maken. “Anders moet ik hem laten inslapen en dat kom ik nooit te boven”, klinkt het.