Jolly-jonk.-Ellegeest schilderde een duidelijk statement op de legale graffitimuur op de Roeselaarse Trax-site.
Volledig scherm
PREMIUM
Jolly-jonk.-Ellegeest schilderde een duidelijk statement op de legale graffitimuur op de Roeselaarse Trax-site. © RV

Kunstenares jonk. plaatst eerbetoon aan David Polfliet op graffitimuur: “Zijn dood maakt me zo kwaad, ik moest uitlaatklep vinden”

Roeselare/ArdooieDe Ardooise grafitti-artieste Jolly-jonk.-Ellegeest (30) toverde maandagmiddag in amper een halfuur de graffitimuur op de Roeselaarse Trax-site om tot een imposante regenboogvlag als eerbetoon aan David Polfliet. Zijn dood heeft Jolly enorm aangegrepen. “Ik kan echt niet vatten dat iemand gedood wordt omwille van z’n seksuele voorkeur. Als kind van de regenboog voel ik me sinds het gebeurde zelf ook minder veilig ”, aldus Jolly. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.