Voorzitter Yves Olivier (met blauwe vest en lichtblauwe broek) en enkele supporters vallen elkaar in de armen na het horen van het vonnis.
Volledig scherm
Voorzitter Yves Olivier (met blauwe vest en lichtblauwe broek) en enkele supporters vallen elkaar in de armen na het horen van het vonnis. © Henk Deleu

KSV Roeselare is gered, maar rechter geeft clubleiding wel veeg uit de pan: “De club is slordig omgegaan met de betalingen”

KSV Roeselare is gered. Een week na het faillissement heeft een rechter dat faillissement vanmiddag ongedaan gemaakt. Een opluchting voor de supporters, maar nog meer voorzitter Yves Olivier. “Ik voelde me een klein kind dat bij de directeur moest komen. Maar ik ben zo blij dat ‘ons clubtje’ nog bestaat”, reageert hij emotioneel. 

  1. Stijgende coronacijfers nekken Griezelkliniek

    Stijgende coronacij­fers nekken Griezelkli­niek

    De Griezelkliniek, het Halloweenevent dat op 31 oktober georganiseerd zou worden in de vroegere rijkswachtkazerne langs de Mandellaan, is geannuleerd. Dat laten de organisatoren weten via hun Facebookevent. “Na veel wikken, wegen en aanpassen zijn we helaas tot de conclusie gekomen dat ons event niet kan doorgaan”, klinkt het. “Wij kunnen enkel de stad bedanken voor al hun moeite maar ook zij staan met de rug tegen de muur. De coronacijfers stijgen en de nieuwe regels zijn er om ons en degene rondom ons te beschermen. We willen toch iedereen bedanken die interesse toonde in de griezelkliniek en hopen dit in de toekomst alsnog te mogen waarmaken.”