Er staat onder meer een Kubb-tornooi op de feestagenda.
Volledig scherm
Er staat onder meer een Kubb-tornooi op de feestagenda. © RV

KSA BeBo viert Likkepotfeesten

 1. HUIZENJACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilgestaan dan wat je op tv te zien krijgt”
  PREMIUM
  Alveringem/Lo-Reninge/Veurne

  HUIZEN­JACHT. Het ‘Loveringem’ van Chantal: “De tijd heeft hier minder stilge­staan dan wat je op tv te zien krijgt”

  Is het de moeite waard om een woning te kopen in het ‘Loveringem’ van politie-inspecteur Chantal, die elke zondagavond op Eén op de buis komt? We trokken naar het kleinere Lo-Reninge en Alveringem, naar grotere buurstad Veurne, en laten immo-experts er hun licht op schijnen. “Die oudere huizen in ‘Chantal’? Er zijn nochtans veel nieuwe woonwijken waar het aangenaam én betaalbaar wonen is.”
 2. Geert en Chantal openen slagerij-traiteur Witdouck in onzekere tijden: “We willen iedere klant hier piekfijn bedienen”
  SINT-ELOOIS-WINKEL

  Geert en Chantal openen slagerij-trai­teur Witdouck in onzekere tijden: “We willen iedere klant hier piekfijn bedienen”

  In de drukke Gullegemsestraat in de dorpskom van Sint-Eloois-Winkel is met slagerij-traiteur Witdouck een nieuwe handelszaak opengegaan. Geert Witdouck en Chantal Ternest kochten het handelspand in de zomer van vorig jaar en zijn nu uit de startblokken geschoten. In onzekere tijden, maar vol enthousiasme. “We willen zo vers en zo vriendelijk mogelijk werken naar onze klanten toe”, zegt Geert.
 1. Kandidaten voor titel Cultureel Ambassadeur gezocht
  Roeselare

  Kandidaten voor titel Cultureel Ambassa­deur gezocht

  Stad Roeselare is op zoek naar opvolging voor de enthousiaste Cultureel Ambassadeurs die de stad al rijk is. Genieten jouw culturele prestaties ook erkenning buiten de stadsgrenzen? Zet je met jouw kunst of cultureel werk een stempel op het algemene kunst- en cultuurlandschap? Dan kan je je nog tot 15 oktober kandidaat stellen. Alle details over het wat en hoe zijn te vinden via https://www.roeselare.be/vrije-tijd/cultuur/cultureel-ambassadeur-roeselare.