Roeselare Sounds of our Cities
Volledig scherm
Roeselare Sounds of our Cities © CDR

Krottegemse klanken centraal tijdens Sounds of Our Cities

RoeselareDe wijk Krottegem is tot eind deze maand de thuishaven van een uniek kunstenfestival waarvoor de wijk over statie ook de inspiratie was. Sounds of Our Cities is gebaseerd op geluiden en stiltes die een stad of plek met zich kunnen meebrengen.

 1. Jens Kindt (SV Rumbeke): “Wat een zalig gevoel om nog eens dat zegegebaar te kunnen maken”
  voetbal derde nationale A

  Jens Kindt (SV Rumbeke): “Wat een zalig gevoel om nog eens dat zegegebaar te kunnen maken”

  Opluchting troef bij derdenationaler SV Rumbeke, want de ploeg van Geert Broeckaert weet opnieuw wat winnen is. Het was van 26 november vorig jaar geleden dat de Rumbekenaars nog eens een driepunter konden optekenen. Op het veld van HO Kalken werd er zondag met 1-2-cijfers gewonnen. Pas de vierde zege van het seizoen voor SV Rumbeke, dat in de stand op de veertiende plaats staat.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!