Curd Neyrinck (tweede van rechts) aan de terreinen van TC Rumbeke.
Volledig scherm
Curd Neyrinck (tweede van rechts) aan de terreinen van TC Rumbeke. © Philippe Bourez

Korpschef Curd Neyrinck stopt na 13 jaar plots als voorzitter van tennisclub Rumbeke

RumbekeNa dertien jaar als voorzitter heeft Curd Neyrinck (59) zijn ontslag als voorzitter van tennisclub TC Rumbeke aangekondigd. De beslissing komt als een verrassing voor de club. Wie in de toekomst aan het hoofd van de club zal komen, moeten de overige bestuursleden nog beslissen.

 1. Yentl Tanghe en Dosko Beveren gaan voor een zes op zes: “Vergelijking maken met vorig seizoen is zinloos”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE C

  Yentl Tanghe en Dosko Beveren gaan voor een zes op zes: “Vergelij­king maken met vorig seizoen is zinloos”

  Derdeprovincialer Dosko Beveren is in de C-reeks met een belangrijke zege uit de startblokken geschoven. De formatie van coach Tim Langeraet ging op de openingsspeeldag met 1-2 winnen op RC Bissegem, toch één van de teams die bij de titelkandidaten werd gezet. Zaterdagavond spelen de Doskovieten met de komst van RC Waregem B voor de eerste keer thuis.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.