De organisatoren van Plein Publique.
Volledig scherm
De organisatoren van Plein Publique. © Joke Couvreur

Koordlopers op meer dan 10 meter hoogte tussen de bomen van het Noordhof dankzij Plein Publique

Plein Publique pakt op zaterdag 22 en zondag 23 juni uit met hun meest internationale affiche ooit. Daarnaast brengen onder andere ook een arcadepark en figurentheater naar het Noordhof en laten zelfs koordlopers hun ding doen op meer dan tien meter hoogte tussen de bomen van het park.

0 reacties

 1. Buurtbevraging leert dat buurt Ronde Kom vragende partij is voor meer groen en ontmoetingsplekken
  Roeselare

  Buurtbevra­ging leert dat buurt Ronde Kom vragende partij is voor meer groen en ontmoe­tings­plek­ken

  De Ronde Kom, een buurt van 21 straten in het Roeselaarse centrum, wil een zorgzame buurt zijn waar jong en oud samen wonen, mensen zich goed en geborgen voelen, elkaar kennen en helpen en waar diensten en voorzieningen toegankelijk en beschikbaar zijn. Om hier werk van te maken organiseerde het stadsbestuur samen met dienstencentrum De Waterdam, RSL op Post en VOC Opstap een buurtbevraging.
 2. Geen zin om boodschappen te doen? Deliveroo levert ze voortaan aan huis binnen 30 minuten
  PREMIUM
  Roeselare

  Geen zin om boodschap­pen te doen? Deliveroo levert ze voortaan aan huis binnen 30 minuten

  Roeselarenaars kunnen vanaf nu niet alleen beroep doen op Deliveroo om een maaltijd aan huis te laten leveren, maar ook voor boodschappen. De bezorgdienst bundelt hiervoor de krachten met de Carrefour Express Roeselare op de Meensesteenweg. Later volgen mogelijk ook andere winkels. “Dankzij dit nieuwe partnerschap kunnen we de Roeselarenaars binnen amper 30 minuten een enorm gamma producten aanbieden, zonder dat hij of zij de minste moeite hoeft te doen”, aldus Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo.
 3. Gymclub Elastika verruilt Palaestra voor omnisporthal vzw Rista: “Eindelijk niet meer steeds sleuren met al die zware turntoestellen”
  PREMIUM
  Roeselare/Rumbeke

  Gymclub Elastika verruilt Palaestra voor omnisport­hal vzw Rista: “Eindelijk niet meer steeds sleuren met al die zware turntoe­stel­len”

  Elastika heeft een nieuw onderkomen gevonden. De Roeselaarse gymclub traint al jaren in zaal Palaestra langs de Stokerijstraat, maar die gaat op termijn tegen de vlakte. Na een maandenlange zoektocht is voorzitter Tom Denys apetrots te kunnen melden dat Elastika vanaf september thuiskomt in de omnisporthal van de vzw Rista in Rumbeke. “Maar eerst gaan we er nog 65.000 euro in investeren”, aldus Denys.