Expo Roeselare wordt het centrale vacinatiecentrum voor inwoners van Roeselare, Ardooie, Ledegem, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden.
Volledig scherm
Expo Roeselare wordt het centrale vacinatiecentrum voor inwoners van Roeselare, Ardooie, Ledegem, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden. © CDR

Kogel is door de kerk: vaccineren gebeurt straks in Expo Roeselare, ISO in Izegem en Europahal in Tielt

MandelstreekDe kogel is door de kerk. In de Mandelstreek worden drie vaccinatiecentra ingericht. Expo Roeselare op site Schiervelde wordt de enige plek waar de inwoners van eerstelijnszone Midden WVl terecht zullen kunnen voor het spuitje tegen corona. Eerstelijnszone RITS krijgt daarentegen twee vaccinatiecentra: zaal ISO in Izegem en de Tieltse Europahal.

 1. Wordt Pizza Aversa de nieuwe Pizza Hut? Jaspreet singh opent in Roeselare derde vestiging en wil concept uitlenen
  Roeselare/Wingene/Tielt

  Wordt Pizza Aversa de nieuwe Pizza Hut? Jaspreet singh opent in Roeselare derde vestiging en wil concept uitlenen

  Het gaat erg snel voor Jaspreet Singh van Pizza Aversa in Tielt. Pas zeven maanden geleden openden hij en zijn vrouw Kimberly een tweede vestiging in Wingene, maar nu al zijn er plannen voor een derde filiaal in Roeselare. Hij is ook van plan om van zijn pizzeria een keten te maken en geeft ondernemers de kans om zijn concept te lenen. “We geloven in de toekomst”, klinkt het.
 2. Hinder in Oude Zilverbergstraat door bouwwerkzaamheden
  Rumbeke

  Hinder in Oude Zilver­bergstraat door bouwwerk­zaam­he­den

  De Oude Zilverbergstraat zal op vrijdag 5 maart worden afgesloten voor het gieten van funderingen met een betonpomp. Dit ter hoogte van huisnummer 105. De straat zal steeds toegankelijk zijn voor het plaatselijk verkeer. Alle bewoners zullen tot aan hun woning kunnen rijden. Doorgaand verkeer dient de omleiding via de Wagen- en de Bergstraat te volgen. Op dinsdag 23 maart wordt de Oude Zilverbergstraat opnieuw op dezelfde plek afgesloten voor het gieten van een keldervloer met een betonpomp. Voor zowel het plaatselijk als het doorgaand verkeer gelden dan dezelfde spelregels.
 1. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

 2. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw