Expo Roeselare wordt het centrale vacinatiecentrum voor inwoners van Roeselare, Ardooie, Ledegem, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden.
Volledig scherm
Expo Roeselare wordt het centrale vacinatiecentrum voor inwoners van Roeselare, Ardooie, Ledegem, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden. © CDR

Kogel is door de kerk: vaccineren gebeurt straks in Expo Roeselare, ISO in Izegem en Europahal in Tielt

MandelstreekDe kogel is door de kerk. In de Mandelstreek worden drie vaccinatiecentra ingericht. Expo Roeselare op site Schiervelde wordt de enige plek waar de inwoners van eerstelijnszone Midden WVl terecht zullen kunnen voor het spuitje tegen corona. Eerstelijnszone RITS krijgt daarentegen twee vaccinatiecentra: zaal ISO in Izegem en de Tieltse Europahal.

 1. ’t Beenhouwerietje heropent vrijdag na anderhalve maand ziekteverlof: “Moeilijke en onvoorspelbare periode, maar ik wil de zaak redden”
  PREMIUM
  Roeselare

  ’t Beenhouwe­rie­tje heropent vrijdag na anderhalve maand ziektever­lof: “Moeilijke en onvoorspel­ba­re periode, maar ik wil de zaak redden”

  ’t Beenhouwerietje langs de Spanjestraat heropent op vrijdag 5 maart. De ambachtelijke slagerij van Frank Goossens en Ria Bosch (beiden 57) is sinds halfweg januari dicht door ernstige gezondheidsproblemen van Ria. Even overwoog Frank om de deur definitief dicht te houden, maar de passie voor z’n vak is te groot. “We staan voor een moeilijke en onvoorspelbare periode, maar de beenhouwerij is een houvast. Ik wil de handdoek nog niet in de ring gooien, maar m’n best doen om onze goed draaiende zaak te redden”, zegt Frank strijdvaardig.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht