De KOERSbus
Volledig scherm
De KOERSbus © RV

KOERSbus in de running voor Ultima Publieksprijs

 1. Gezocht: vrijwillige chauffeurs voor Minder Mobielen Centrale

  Gezocht: vrijwilli­ge chauffeurs voor Minder Mobielen Centrale

  De Minder Mobielen Centrale is op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Beschik je over een rijbewijs B en een groot hart? Dan kan je het verschil maken door senioren en minder mobiele personen veilig tot op hun afspraak bij de dokter, de mutualiteit, vrienden, ... en/of terug thuis te brengen. In ruil krijg je een onkostenvergoeding per gereden kilometer (gemiddeld €0,40/km) die begint te lopen vanaf het moment dat je je woning verlaat en eindigt wanneer je terugkomt, een omniumverzekering voor je wagen tijdens de trajecten, leuk gezelschap tijdens de rit en een reputatie als barmhartige samaritaan! Interesse? Neem dan contact op met 051/27.27.13.
  Roeselare
 2. INTERVIEW. Curd en Katrien praten voor het eerst nadat levenswerk failliet ging: “30 jaar lang gaven we álles, en nu worden we beschuldigd van fraude”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Curd en Katrien praten voor het eerst nadat levenswerk failliet ging: “30 jaar lang gaven we álles, en nu worden we beschul­digd van fraude”

  “300.000 euro aan voorschotten hebben we onze klanten terugbetaald. En dan zeggen ze dat we doelbewust failliet gingen.” Curd Coukuyt (52) en Katrien Isembaert (46), ex-uitbaters van feestzalencomplex De Vossenberg in Hooglede, veren langzaam recht. Corona, maar vooral de veroordeling in de ondernemingsrechtbank in december, waar ze beroep tegen aantekenen, weegt door. Een openhartig gesprek over wat misliep in misschien wel de mooiste feestzalen van West-Vlaanderen.
  Hooglede, Wevelgem
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.