De jongelui konden zich onder andere aan een potje breakdance wagen.
Volledig scherm
De jongelui konden zich onder andere aan een potje breakdance wagen. © Maxime Petit

Kinderen en jongeren O.C. Sint-Idesbald kunnen eindelijk nog eens echt jong zijn op Cava?stival

RoeselareFeest bij O.C. Sint-Idesbald. Na een zware periode van lockdowns en maatregelen konden de kinderen en jongeren zich woensdagmiddag op de terreinen langs De Zilten uitleven tijdens Cava?stival, een belevingsfestival georganiseerd door en voor jongeren. Al is het toch opnieuw opletten geblazen want corona is allesbehalve overwonnen.

  1. REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legendarisch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”
    PREMIUM
    Roeselare

    REPORTAGE. Stichter Geert keert na 20 jaar, en net voor het legenda­risch café sluit, nog één keer terug naar De Verlichte Geest: “Om binnen te raken moest je over een stapel rugzakken klauteren”

    Minder dan een maand heeft De Verlichte Geest nog vooraleer de iconische rock- en metalkroeg na bijna 30 jaar de deuren moet sluiten langs de Roeselaarse Middenstraat. Wij wisten founding father Geert Hiroux, die het café in 1995 opende en in 2003 overliet, nog één keer te strikken voor een babbel aan de toog. Dat het ophalen van herinneringen naar meer smaakt voor Geert, ontdek je hier. Want in primeur verklapte hij ons een bijzonder leuk nieuwtje voor iedereen die De Verlichte Geest in het hart draagt.