Kevin en Mario ten tijde van Villa Vanthilt.
Volledig scherm
Kevin en Mario ten tijde van Villa Vanthilt. © TOM FOSSAERT

Kevin & Mario verkopen hun elpee met speciale totebag voor Warmste Week

RoeselareKevin en Mario tonen hun grote hart. Zes maanden nadat het olijke duo een éénmalige comeback maakte tijdens de Roeselaarse Batjes, duiken ze op 11 en 18 december op tijdens de goede doelen kerstmarkt in de Zuidstraat.

 1. Jens Kindt (SV Rumbeke): “Wat een zalig gevoel om nog eens dat zegegebaar te kunnen maken”
  voetbal derde nationale A

  Jens Kindt (SV Rumbeke): “Wat een zalig gevoel om nog eens dat zegegebaar te kunnen maken”

  Opluchting troef bij derdenationaler SV Rumbeke, want de ploeg van Geert Broeckaert weet opnieuw wat winnen is. Het was van 26 november vorig jaar geleden dat de Rumbekenaars nog eens een driepunter konden optekenen. Op het veld van HO Kalken werd er zondag met 1-2-cijfers gewonnen. Pas de vierde zege van het seizoen voor SV Rumbeke, dat in de stand op de veertiende plaats staat.
 2. Kwart meer kort ziekteverzuim in West-Vlaamse bedrijven ten opzichte van 2021
  Roeselare

  Kwart meer kort ziektever­zuim in West-Vlaam­se bedrijven ten opzichte van 2021

  De laatste jaren waren er nooit zoveel zieken op het werk als in 2022. Het kort ziekteverzuim in West-Vlaanderen piekte naar een gemiddelde van zeven dagen per werknemer. Dat is meer dan een volledige dag erbij in vergelijking met de voorbije jaren. In 2022 ging 2,69% van de werkdagen verloren aan kortstondig ziekteverzuim, een kwart meer dan vorig jaar. Dat blijkt uit het jaarrapport rond kort ziekteverzuim van hr-dienstenbedrijf Acerta, dat gebaseerd is op de werkelijke cijfers van 35.000 werknemers bij meer dan 3.500 privébedrijven uit West-Vlaanderen.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.