Ellen Denoo en Jürgen Vanbiervliet knippen twee dagen lang voor Think Pink.
Volledig scherm
Ellen Denoo en Jürgen Vanbiervliet knippen twee dagen lang voor Think Pink. © Maxime Petit

Kapsalon Chic knipt weekend lang paardenstaarten voor Think Pink

RoeselareKapsalon Chic zet op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober Think Pink, de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie, in de kijker. Iedereen die het wil kan er dan z’n lange lokken laten knippen.

 1. Het ultieme gezinsmoment in lockdown: Patrick giet rally-avontuur van zijn leven in uniek fotoboek
  PREMIUM
  Gits/Staden/Roeselare

  Het ultieme gezinsmo­ment in lockdown: Patrick giet ral­ly-avon­tuur van zijn leven in uniek fotoboek

  Autodealer Patrick Debusseré uit Gits, die in 2019 deelnam aan de langste en zwaarste historische rally ter wereld, heeft die ervaring tijdens de lockdown nog eens helemaal herbeleefd, samen met zijn voltallige gezin. Negen maanden werkte hij aan een indrukwekkend koffietafelboek over de zevende editie van Peking-Parijs. Het boek telt 396 pagina’s, weegt 3 kilo en is beschikbaar in twee verschillende genummerde Limited Editions. Het ultieme tijdverdrijf in coronatijden.
 2. Van voetbaldoelen over wasmachines tot zeecontainers: inboedel faillissement KSV Roeselare te koop en levert voorlopig… 5.332 euro op
  PREMIUM
  Roeselare

  Van voetbaldoe­len over wasmachi­nes tot zeecontai­ners: inboedel faillisse­ment KSV Roeselare te koop en levert voorlopig… 5.332 euro op

  Tuk op een voetbaldoel, een wasmachine, een hometrainer of een massagebed voor een prikje? Dan kan je nog tot donderdag terecht bij de online veiling van de inboedel van de failliete voetbalclub KSV Roeselare. Na een week bracht die voorlopig 5.332 euro op. Twee zeecontainers lijken nog het meest in de smaak te vallen en brachten op hun eentje al één vijfde van de opbrengst op. Ondertussen is nog altijd onduidelijk of het stamnummer 134 nu al definitief geschrapt is en wie voortaan op Schiervelde zal voetballen.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"