Hoogledenaars Frederic Doise en Pascal Maes verwelkomen je vanaf zaterdag in kaas- en delicatessenzaak d’Hofstede langs de Hoogleedsesteenweg.
Volledig scherm
Hoogledenaars Frederic Doise en Pascal Maes verwelkomen je vanaf zaterdag in kaas- en delicatessenzaak d’Hofstede langs de Hoogleedsesteenweg. © Maxime Petit

Kaas- en delicatessenzaak d’Hofstede officieel geopend

RoeselareMet het aansnijden van een stuk kaas door zaakvoerders Pascal Maes en Frederic Doise en burgemeester Kris Declercq (CD&V) is kaas- en delicatessenwinkel d’ Hofstede langs de Hoogleedsesteenweg in Roeselare donderdagavond officieel geopend.

 1. Broers Degryse vanaf morgen terug in Park Rodenbach: “Eerst de bistro en de chalet, vanaf 1 maart ook de grote feestzaal”
  PREMIUM
  Roeselare

  Broers Degryse vanaf morgen terug in Park Rodenbach: “Eerst de bistro en de chalet, vanaf 1 maart ook de grote feestzaal”

  Woensdag 1 februari is d-day voor Wim (45) en Yves (50) Degryse. Bijna 20 jaar nadat zij Park Rodenbach verkochten, het horecadomein langs de Langebrugstraat dat ruim 40 jaar door hun familie gerund werd, heropenen zij het Roeselaarse monument. Vanaf woensdagavond kan je terecht in Bistro Park Rodenbach, de chalet staat opnieuw ter beschikking voor feestjes allerhande en ook de B&B heropent de deuren. Vanaf 1 maart wordt ook de grote feestzaal opnieuw verhuurd. “Dit voelt als thuiskomen”, klinkt het unaniem bij Wim en Yves.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.