Elke avond om klokslag 20 uur vat John Vandaele post aan de spoed van AZ Delta waar hij 'You'll never walk alone' uit de boxen van z'n getunede auto laat knallen en applaudisseert voor de helden van de zorg.
Volledig scherm
Elke avond om klokslag 20 uur vat John Vandaele post aan de spoed van AZ Delta waar hij 'You'll never walk alone' uit de boxen van z'n getunede auto laat knallen en applaudisseert voor de helden van de zorg. © CDR

John (43) en de klappende nonnetjes: tuningfanaat en zusters brengen elke avond muzikale hulde aan spoedpersoneel AZ Delta

John Vandaele (43) is wellicht de allergrootste supporter van het team van AZ Delta. Elke avond om 20 uur vat hij post aan de ingang van de spoedafdeling van AZ Delta waar hij het lied ‘You’ll never walk alone’ door de boxen van z’n getunede wagen laat knallen terwijl hij samen met de Zusters van Liefde, die vlakbij wonen, onophoudelijk applaudisseert voor de helden van de zorg. “Iedere dag bezorgt hij ons kippenvel”, horen we in het ziekenhuis.

 1. Roeselare zet in op valvriendelijkheid tijdens Week van de Valpreventie
  Roeselare

  Roeselare zet in op valvriende­lijk­heid tijdens Week van de Valpreven­tie

  Tijdens de Week van de Valpreventie, die georganiseerd wordt van 19 tot 25 april, strijden Brussel en de vijf Vlaamse provincies tegen elkaar voor de titel van ‘Beste valpreventieprovincie van het jaar’. Ook stad Roeselare doet mee. Jij kan een duit in het zakje doen door deel te nemen aan de Kromme Wandeling of de Duizendzinnenwandeling. Onderweg zoek je plaatsen waar mensen kunnen struikelen. Vervolgens vul je het online document in op www.roeselare.be en voeg je een foto toe. Met deze informatie gaat de stad aan de slag, want iedereen moet zich veilig kunnen verplaatsen.
 1. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken

 2. Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterstevoren spelen?
  Play
  Popquiz

  Herken jij het nummer dat Senne en Lokko achterste­vo­ren spelen?