Antoon Verkinderen, Mien Demunster en Jana Demunster zijn uiteraard in de wolken met het eigen lokaal voor JNM Roeselare.
Volledig scherm
Antoon Verkinderen, Mien Demunster en Jana Demunster zijn uiteraard in de wolken met het eigen lokaal voor JNM Roeselare. © Joke Couvreur

JNM Roeselare na 53 jaar onder dak

ROESELAREFeest bij de Jeugdbond voor Natuur en Milieu afdeling Roeselare, of kortweg JNM Roeselare. 53 jaar na de oprichting van de jeugdbeweging, momenteel goed voor 63 leden, hebben ze voor de allereerste keer een eigen lokaal. Voortaan vind je hen langs de Beversesteenweg 310, naast Flink & Fris, in het lokaal waar KLJ Beveren tot vorig jaar gehuisvest was.

 1. Bewoners Lakenstraat blazen verzamelen voor lentedrink

  Bewoners Laken­straat blazen verzamelen voor lentedrink

  De bewoners van de Lakenstraat kwamen zondag samen voor een lentedrink. De activiteit fungeerde als opstart van de vernieuwde wijkwerking na coronatijd. “Dankzij de logistieke hulp van onze buren van de Lijnwaadstraat kon dit voor het eerst doorgaan in een tent op wat wij het centrale pleintje noemen”, zegt Jef Soenens van de wijkwerking. Zo’n 45 bewoners tekenden present. “Een cijfer waar wij best tevreden mee zijn”, aldus Jef. “We hoorden niets dan tevreden reacties en er wordt nu al met belangstelling uitgekeken naar een volgende wijkactiviteit.”
  Roeselare
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.